به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته چین ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و عالی در ایران است که میتوانید از آن در سفره خود استفاده کنید. ظاهر این پلو همانند دیگر غذاهای ایرانی زیبا و جذاب است.
مواد لازم
پیاز:۱ عدد
مغز ران گوسفند: ۴۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست چکیده و ترش: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
زرشک: مقداری برای تزئین
خلال پسته: مقداری برای تزئین
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.
سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.
سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.
۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.
زعفران دم کرده را به تخم مرغها اضافه کنید.
سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.
ته قابلمه را چرب کنید.
سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.
این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.
یک ساعت اجازه میدهیم تا مواد کاملا پخته شود.
بعد از پخت میتوانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/