در گزارش زیر طرز تهیه اکبر جوجه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر جوجه، یکی از غذا‌های سنتی مردم مازندران است . در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران‌ها و شعبه‌های متنوع و زیادی دایر کرده است.

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه

این غذای قدیمی و سنتی در اصل به شهرستان گلوکاه در مازندران برمی گردد که به دلیل طعم خاص و منحصر به فردش خیلی سریع در میان شهر‌های دیگر مد نظر قرار گرفته است. به گونه‌ای که این غذای سنتی مازندران را می‌توانید حتی در اکثر شهر‌های جنوبی نیز بیابید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.

 

مواد لازم

جوجه مرغ: ۱ کیلو گرم
روغن مایع: ۱٫۵ لیوان
لیمو ترش: ۶ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱٫۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا جوجه مرغ را کامل تمیز کنید و از وسط نصف کنید و سپس بشویید.

در یک ظرف جداگانه آب لیموترش‌ها را بگیرید و نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.

سپس جوجه مرغ را در مواد آماده شده بگذارید و بعد مرغ را با سلفون بپوشانید.

ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً آن را طعم دار کند.

سپس در یک ماهی تابه روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ بشود.

بعد جوجه مرغ را از سمتی که پوست دارد، در ماهی تابه گذاشته و سرخ کنید تا برشته شود.
مرحله ۷

جوجه مرغ را در دیس بگذارید و سس رب انار را بر روی آن بریزید.

این غذا معمولا با برنج سرو می‌شود. نوش جان

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
کامل نبود اصلا.
Germany
ناشناس
۰۰:۳۷ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام اکبر جوجه را هرگز در آبلیمو و زعفران قرار نمیدهند.جوجه را ۲۴ساعت فقط در آب نمک تاکید میکنم فقط در آب نمک قرار میدهند و قبل ازپخت نیم ساعت در آبکش قرار داده تا کاملا آبش گرفته شود وسپس باحرارت زیاد دو طرفش را سرخ میکنند وبه مدت ۳ ساعت با حرارت خیلی کم میپزند وبا رب انار وزیتون پرورده و برنج سرو میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۲۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
اکبرچوجه یک غذای هندی است که نخستین با پس از پایان یکی از جنگهای داخلی هندوستان توسط آشپز حاکم مغلوب طبخ شد و برای خوش خدمتی به اکبرشاه تقدیم او شد ، این غذا سالها قبل از تولد آقای کلبادی در هتل های انگلستان طبخ می‌شود.