به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، کتاب های گویا یا همان صوتی این روزها مخاطبانی در بین مردم پیدا کرده است و هستند کسانی که می خواهند کتاب را به صورت صوتی مطالعه کنند چرا که احساس می کنند اینگونه بهتر با شخصیت های داستان ارتباط برقرار می کنند و برایشان جذابیت خاصی دارد. از این رو برخی از انتشاراتی ها به انتشار کتاب های کاغذی در قالب صوتی روی آورده اند و اغلب آثاری را برای این کار انتخاب می کنند که مخاطبان بیشتری نسبت به دیگر آثارشان دارد و تمایل به شنیده شدن کتاب های صوتی آنها وجود دارد .انتشارات سوره مهر یکی از این انتشاراتی هاست در اینجا برخی از کتاب های صوتی انتشارات سوره مهر را معرفی می کنیم:
کتاب «شانزده سال» اثر منیژه آرمین، رمانی در مورد تاریخ معاصر ایران است. این رمان سلطنت رضا شاه و به قدرت رسیدن آن و تبعید آخرین بازمانده قاجار را شرح می دهد.
کتاب «شانزده سال» داستانی و مستند است که با صدای سینا نیکوکار در قالب دی وی دی منتشر شد.این اثر با رمان های دیگر تفاوت دارد و همانند پازل است؛ یعنی برخی از بخش ها کاملاً مستند،برخی از بخش ها دنباله داستان «شب و قلندر» و «شباویز» است.
در قسمتی از کتاب صوتی «شانزده سال» می شنویم:
«صدای قارقار کلاغ ها با صدای مویه زنان حرمسرا به گوش می رسید. زن هایی که تا چندی پیش در حریر و اطلس می خوابیدند و زندگی شان در سکوتی وحشتناک می گذشت، اینک با حرف هایی که از خواجه ها و خبرچین ها می شنیدند، نمی دانستند که شب را در کجا به سر خواهند برد و بر سر و صورت خود می کوفتند. ولیعهد هم این صداها را می شنید ولی نمی توانست باور کند که همه چیز تمام شده است.»
کتاب «وقتی مهتاب گم شد» خاطرات شهید علی خوش لفظ است که با مصاحبه و تدوین حمید حسام به رشته تحریر درآمده است و با گویندگی مهرداد عشقیان در قالب CD و به مدت زمان ۹۶۳ دقیقه شنیدنی شده است.
کتاب «وقتی مهتاب گم شد» پیش از آنکه خاطرات علی خوش لفظ باشد یک کتاب تاریخی است که وقایعی سرنوشت ساز و تاثیر گذار در تاریخ جنگ را نقل می کند.
تفریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «وقتی مهتاب گم شد»
متن تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب، روایتی عاطفی از خاطرات جانباز سرافراز آقای علی خوشلفظ، همرزم حاج احمد متوسلیان، به قلم آقای حمید حسام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بچههای همدان؛ بچههای صفا و عشق و اخلاص؛ مردان بزرگ و بیادعا؛ یاران حسین (علیهالسلام)؛ یاوران دین خدا و آنگاه مادران؛ مردآفرینان شجاع و صبور و آنگاه فضای معنویت و معرفت؛ دلهای روشن، همتها و عزمهای راسخ؛ بصیرتها و دیدهای ماورائی. اینها و بسی جویبارهای شیرین و خوشگوار دیگر از سرچشمه این روایت صادقانه و نگارش استادانه، کام دل مشتاق را غرق لذت میکند و آتش شوق را در آن سرکشتر میسازد.
راوی، خود شهیدی زنده است. تنِ بهشدت آزرده او نتوانسته از سرزندگی و بیداری دل او بکاهد و الحمدلله ربّ العالمین نویسنده نیز خود از خیل همین دلدادگان و تجربهدیدگان است. بر او و بر همه آنان گوارا باد فیض رضای الهی؛ انشاءالله. درباره نگارش این کتاب، آنچه نوشتم کم است؛ لطف این نگارش بیش از اینهاست. مقدمه کتاب یک غزل به تمام معنی است.
کتاب گویای آبنبات هل دار
کتاب گویای «آبنبات هل دار» به نویسندگی مهرداد صدقی و با گویندگی «میرطاهر مظلومی» در ۷۶۲ دقیقه تهیه شده است.
«آبنبات هل دار» داستان طنزی نوشته مهرداد صدقی است .داستان را نوجوانی دهه شصتی اهل بجنورد به نام محسن که فرزند دوم یک خانواده پنج نفری است نقل می کند.داستان این کتاب سراسر از ماجراهای خنده دار و نوستالژیک خصوصا برای دهه شصتی هاست.در پشت جلد کتاب نوشته است « لطفا آهسته بخندید »
در بخشی از کتاب می خوانیم:
آقاجان که تازه نمازش را شروع کرده بود به جای اینکه به مُهر یا قبله نگاه کند، مدام داشت به مسیر حرکت من نگاه می کرد و همین که حدس زد می خواهم دوچرخه ام را بردارم.
بلند گفت: «الله اکبر».
از تشر زدنش فهمیدم نباید با دوچرخه ام بروم.
با دست اشاره کرد صبر کنم.
نمی دانم این چه نماز خواندنی بود که داشت به همه کارهای خانه هم رسیدگی می کرد، چون تا صدای سر رفتن کتری هم آمد، باز سر نماز گفت: «الله اکبر».
تلفن هم که زنگ زد، اول گفت: «الله اکبر». بعد هم با اشاره دست و انگشت به من حالی کرد که اگر با او کار داشتند، دو، نه، سه چهار دقیقه دیگر نمازش تمام می شود و وقتی فهمید مزاحم زنگ زده، با صدای بلندتری گفت: «لااله الا الله».
این رمان ادامه رمان برجسته مرحوم امیرحسین فردی با عنوان «اسماعیل» است. این کتاب با صدای آرش نوروزی منتشر شد. فردی در این داستان به کشمکش میان اسماعیل و گرگهایی میپردازد که آمریکاییها برای اصلاح نژاد گرگهای ایرانی به منطقه سبلان آوردهاند. آمریکاییها که در آن زمان کشت و صنعت مغان را برعهده داشتند، درصددند گرگهای آدمخواری را در این منطقه بار آورند تا بتوانند برای کشتن افراد انقلابی از آنها استفاده کنند.
انتهای پیام/