سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی گفت: از نظر فدراسیون اسکی فقط نفراتی در این رشته جایگاه دارند که بله قربان گو باشند.

حسین ساوه شمشکی سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی در گفت و گو با  خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: در تمام رشته‌های اسکی تیم‌های ملی عقب‌گرد داشته اند. ملاک ارزیابی اسکی رقابت‌های معتبر دنیا از جمله قهرمانی جهان و رقابت‌های انتخابی المپیک است. اسکی بازان ترکیه در دوره‌های قبلی از ما ضعیف‌تر بودند، اما در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در اسکی صحرانوردی ۲ سهمیه کسب کردند. ما در بخش آقایان به مشقت توانستیم یک سهمیه برای المپیک ۲۰۱۸ کسب کنیم.

ساوه شمشکی: فدراسسیون اسکی به دنبال بله قربان است/اسکی بازان با لوازم قرضی در المپیک جوانان شرکت کردند

او در ادامه عنوان کرد: فدراسیون اسکی دوست دارد نفراتی روی کار باشند که بله قربان گو باشند، اما امثال من که نظرات فنی خود را با صراحت بیان می‌کنند  جایگاهی در فدراسیون ندارند و از من خوششان نمی‌آید. من حاضرم هیچ فعالیتی در فدراسیون نداشته باشم، اما بله قربان نگویم.

مدرک مربیان تیم ملی اسکی صحرانوردی زیر دیپلم است

او درباره شرایط فنی کادرفنی تیم ملی اسکی صحرانوردی گفت: مدرک تحصیلی گلناز ساوجی، محمدتقی شمشکی و احمد کاویان مربیان تیم ملی اسکی صحرانوردی در بخش بانوان، جوانان و بزرگسالان زیر دیپلم است. مربی که علم تمرین ندارد چگونه می‌تواند به بازیکنی که ۳ دوره در المپیک حضور داشته مشاوره بدهد. وزارت ورزش باید روی انتخاب مربیان نظارت داشته باشد.

ساوه شمشکی: فدراسسیون اسکی به دنبال بله قربان است/اسکی بازان با لوازم قرضی در المپیک جوانان شرکت کردند

حسین ساوه شمشکی اظهار کرد: زمانی که مسئولان یک فدراسیون فنی نباشند این ضعف به تمام عوامل حاضر در این رشته سرایت می‌کند. وقتی افتخاری رئیس فدراسیون یک ورزشکار حرفه ای اسکی نبوده، پس باید یک مدیر فنی خوب باشد. زمانی که ریاست فدراسیون از مشاوره‌های ضعیف استفاده می‌کند، کادرفنی هم دچار ضعف می‌شود. عبدی افتخاری رئیس فدراسیون سررشته و تجربه فنی از اسکی ندارد و نمی‌تواند از نظر فنی به تیم ملی کمک کند. او باید از مشاوره‌های کمیته فنی استفاده کند که اعضای آن هم از نظر فنی بسیار ضعیف هستند.

ساوه شمشکی: فدراسسیون اسکی به دنبال بله قربان است/اسکی بازان با لوازم قرضی در المپیک جوانان شرکت کردند

سرمربی سابق تیم ملی اسکی بیان کرد: سرمربی تیم ملی بانوان اسکی صحرانوردی شب قبل از ارائه برنامه به تیم ملی با یکی از دوستان من تماس‌ گرفت و درخواست تنظیم برنامه برای تیم ملی کرد. برای من سوال است که چگونه یک شبه می‌توان برای تیم ملی یک کشور برنامه سالیانه نوشت. بیرامی نفر اول دختران است که از نظر زمانی نسبت به ورزشکار جوانان زیر ۱۸ سال ترکیه عقب‌تر است.  این عملکرد نشان می دهد که ورزشکاران بزرگسال کشورمان از جوانان رقبای ما ضعیف تر هستند. 

او گفت: در رده سنی جوانان کشورمان در المپیک ۲۰۲۰ تنها ۲ نماینده داشت. اسکی باز آقایان کشورمان  ۱۴ دقیقه با نفر اول اختلاف زمانی داشت، اما در المپیک قبلی بازیکنان ما ۶ دقیقه با نفر اول اختلاف داشتند.

جوانان ملی پوش با تجهیزات قرضی راهی المپیک شدند

ساوه شمشکی اظهار کرد: فرنوش شمشکی برادرزاده من به المپیک جوانان اعزام شد. فرنوش شمشکی از نظر فنی بسیار ضعیف بود و فدراسیون به او اعلام کرد که اگر با من تمرین کند اجازه حضور در المپیک جوانان را به او نمی‌دهد. شمشکی در رقابت‌های المپیک جوانان فقط توانست به خط پایان برسد و به نتیجه هیچ توجهی نشد.   طبق قانون فدراسیون‌ اسکی موظف است که لوازم و تجهیزات اسکی را در اختیار ورزشکار قرار بدهند. ورزشکار المپیک جوانان با لوازم قرضی راهی المپیک شد، در صورتی که فدراسیون وظیفه خریداری تجهیزات را بر عهده دارد.

او اظهار کرد: فدراسیون در رشته اسکی صحرانوردی به مدت ۲ سال است که نتوانسته برای سید ستار صید نفر اول این رشته  اردو برگزار کند. سید ستار صید ۳ دوره در المپیک حضور داشته است و سال ۲۰۱۸ بهترین نتیجه اسکی ایران را کسب کرد. از سال ۲۰۱۸ تاکنون نتوانستند حتی یک اردو قابل قبول برای او برگزار کنند. کادرفنی تیم ملی صحرانوردی از نظر فنی از سید ستار صید ضعیف‌تر است و حرفی برای گفتن ندارد.  

ساوه شمشکی: فدراسسیون اسکی به دنبال بله قربان است/اسکی بازان با لوازم قرضی در المپیک جوانان شرکت کردند

سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی عنوان کرد: در سال ۲۰۱۸ در مسابقات  ترکیه ۲ ورزشکار المپیکی این کشور از نظر زمانی از سید ستار صید عقب‌تر بودند، اما پارسال اسکی باز ما در مسافت ۱۵ کیلومتری ۳ دقیقه از آن‌ها عقب‌تر بود. باید برای این ورزشکار برنامه ریزی بسیار خوبی انجام بشود نه اینکه او را به حال خودش رها کنیم. ما ورزشکاران خودمان را با کشور‌های در سطح خودمان از جمله ترکیه و ارمنستان مقایسه می‌کنیم. این کشور‌ها سال به سال در حال پیشرفت هستند و نمی‌گذارند رقبا جایگاه آن‌ها را در اسکی بگیرند.

او در پایان بیان کرد: آقایان فقط به فکر سفر خود هستند و اصلا شرایط بازیکنان را در نظر نمی‌گیرند. فدراسیون در بخش  استعدادیابی اسکی صحرانوردی عملکرد مناسبی داشته است. ما غیر از سید ستار صید با ۳۳ سال در اسکی صحرانوردی ورزشکار دیگری نداریم.


بیشتر بخوانید: سُر سُره بازی روی خط سقوط/ با اسکی از انهدام فامیل بازی تا در آمد زایی پول سازی!


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
Amir
۱۷:۱۰ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
اونوقت نتیجش میشه این که یه مربی خارجی تو فوتبال میاد ایران و ورزش اون رو پول میگیرن
آخرین اخبار