به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه این کیک و هم چنین آماده سازی رویه کاکائویی این کیک روشهای مختلفی وجود دارد مثلا به جای کرم کاکائویی از گاناش شکلاتی استفاده کرد. در این دستور از شیر و شکر و پودر کاکائو استفاده شده که شما میتوانید به جای شکر، پودر قند و کره و وانیل را جایگزین کنید. البته همه اینها بستگی به ذائقه شما و مواد موجود در منزلتان دارد.
ولی در هر صورتی هم که این رویه کاکائویی را درست کنید باز هم از لطافت و خوشمزگی این کیک چیزی کم نخواهد شد. تنها کافی است یک کیک کاکائویی ساده بپزید و رویه آن را با این کرمهای کاکائویی و کمی ترافل تزیین کنید. تنها تفاوتی که ما بین طعم گاناش با طعم کرم کاکائویی وجود دارد این است که گاناش طعم شکلات بیشتری به شما خواهد داد.
اگر میخواهید جذابیت را هم با این کیک تلفیق کنید میتوانید بعد از پخته شدن کیک و خارج کردن از فر و در نهایت خنک شدن آن، کیک را از وسط با یک چاقوی بلند آشپزی برش دهید و کرم کاکائویی در بین دو لایه کیک هم بمالید و سپس رویه بالایی کیک را بر روی کرم قرار داده و بر روی لایه بالایی هم از کرم کاکائویی بمالید. در صورتی که تمایل دارید از گاناش به عنوان رویه شکلاتی استفاده کنید لازم نیست منتظر خنک شدن آن بمانید، چون باید گاناش به صورت گرم بر روی کیک پخش شود. دقت کنید چه برای تهیه کرم کاکائویی و چه گاناش باید از همزن با سرعت بالا برای مخلوط کردن مواد استفاده شود.
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن: نصف پیمانه
وانیل:۱/۴ قاشق چای خوری
شکر: ۱/۵ پیمانه
شیر: ۱/۵ پیمانه
پکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
مراحل پخت
ابتدا در یک ظرف شیر، شکر، پودر کاکائو را کاملا با هم مخلوط کرده و به میزان یک پیمانه از ترکیب حاصله را برداشته و کنار میگذاریم.
تخم مرغها را به باقی مانده مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس روغن را اضافه کرده و هم میزنیم.
از قبل آرد را الک کرده و به همراه وانیل و پکینگ پودر به بقیه مواد اضافه میکنیم.
مایع کیک آماده شده را در قالب کیک چرب کرده میریزیم و به فر انتقال میدهیم.
بعد از پخته شدن و خارج کردن کیک از فر اجازه میدهیم خنک شوند.
در نهایت مایه یی را که در بالا کنار گذاشته بودیم بر روی کیک ریخته و آن را در یخچال میگذاریم تا خودش را ببندد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/