به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم ،محمود سیجانی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: درمجموع ۳۵هزار و ۲۷۶ واحد صنفی مجوزدار در استان قم فعالیت میکند که ۲۱هزار و ۲۲ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۴هزار و ۲۵۴ مورد آن واحد تولیدی و فنی است.
سیجانی با اشاره به اینکه برآوردها نشان میدهد بهطور متوسط برای ایجاد هر واحد صنفی ۱۰۰ میلیون تومان سرمایهگذاری نیاز است، بیان کرد: بهصورت میانگین به ازای هر پروانه کسب درحوزه اصناف برای ۲.۵تن فرصت شغلی ایجاد میشود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم ادامه داد: اصناف ازجمله مهمترین بخشهای اقتصادی و عناصر مهم توزیع کالا و خدمات در استان هستند و به همین دلیل سازمان صنعت، معدن و تجارت قم میکوشد امور مربوط به اصناف بهخصوص در بخش صدور مجوزهای قانونی تسهیل شود.
سیجانی گفت: اصناف قم درموضوع جلوگیری ازشیوع ویروس کرونا همکاری خوبی با مسئولان استان داشتند و اکنون نیز با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به فعالیت میپردازند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: البته تعداد بسیار کمی از واحدهای صنفی نیز نسبت به رعایت فاصلهگذاری اجتماعی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، اهتمام لازم را نداشتند که بر اساس قانون با آنها برخورد لازم صورت گرفت و متعهد به اجرای این ضوابط شدند.
«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و ازجمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ بههنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیششماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
انتهای پیام/ح