به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن پویان گفت: گیاه کاسنی از گیاهانی است که از قدیم الایام در ایران مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: کاسنی به دلیل وجود ویتامینهای و ملاح بسیار از جمله k، E و c میتواند از سردردهای ناشی از روزهداری جلوگیری کند.
این پژوهشگر با بیان اینکه این دمنوش را میتوان به جای چای در افطار استفاده کرد، تصریح کرد: دمنوش کاسنی باعث تقویت کبد و طحال میشود.
پویان با بیان اینکه افراد مبتلا به سنگ کلیه باید از مصرف کاسنی احتیاط کنند، افزود: املاح آن خون را تصفیه کرده و رنگ رخساره را باز میکند.
وی با بیان اینکه غرغره آب کاسنی با فلوس برای رفع درد و سوزش گلو کاربرد دارد، افزود: مصرف کاسنی باکتریهای مضر بدن را از بین میبرد و به جمعیت باکتریهای مفید کمک میکند.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: کاسنی برای تقویت معده و درمان ضعف اعصاب مفید کاربرد داشته و دم کرده آن برای کماشتهایی و سوء هاضمه مفید است.
پویان یادآور شد: افرادی که به همیشه بهار، گل قاصد و گل مروارید حساسیت دارند، نباید کاسنی مصرف کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/