به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ صابر رحیمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بااشاره به راه اندازی ۲۵ خانه ورزش روستایی جدید در سطح استان، گفت : برای تجهیز این اماکن ورزشی که در ۱۳ شهرستان استان راه اندازی کردهایم، حدود ۱۰ میلیارد ریال اعتبار با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان صرف شده است.
او با تاکید بر تداوم رویکرد توسعه زیرساختهای ورزشی در روستاهای استان در سالجاری، گفت : طی دو سال اخیر تلاش کردیم تا به منظور دسترسی آحاد جامعه به چنین زیرساختهایی، توزیع امکانات و تجهیزات ورزشی را در نقاط مختلف استان و بویژه در روستاها داشته باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود: در کنار راه اندازی خانههای ورزش روستایی، از اوایل سال گذشته احداث ۴۰ زمین ورزشی را در تعدادی از روستاهای استان آغاز کردیم که تاکنون نیمی از آنها به بهره برداری رسیده است.
جلال عزیزی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بااشاره به اهمیت ورزش در سالم سازی محیط روستاها، گفت: تا چندسال پیش مسئله فقرحرکتی موضوعی بود که تنها در جوامع شهری مطرح بود، اما پیشرفتها و زندگی مدرن امروزی باعث شده تا در سالهای اخیر این مسئله را در روستاها نیز داشته باشیم.
او ادامه داد: در کنار اهمیتی که توسعه ورزش از جنبه ایجاد تحرک و غنی سازی اوقات فراغت برای جوانان روستایی دارد، میتواند عاملی باشد که آنها را از سوق یافتن به سمت آسیبهای اجتماعی دور کند.
معاون ورزش و جوانان استان افزود: تا اواخر سال گذشته ۱۷۵ خانه ورزش روستایی را در سطح استان راه اندازی کردیم و با این تعداد که امروز راه اندازی میشوند، تعداد خانههای ورزش روستایی استان به ۲۰۰ مورد رسید.
او ادامه داد: درصورتی که اعتبار مورد نیاز تامین شود در نظر داریم تا پایان امسال ۱۰۰ خانه ورزش روستایی دیگر را در سطح استان راه اندازی کنیم.
عزیزی گفت: مدیریت خانههای ورزش روستایی را به خود روستاییان واگذار کردهایم و از هیاتهای ورزش روستایی شهرستانها هم خواستهایم تا نظارت لازم را بر فعالیت این اماکن داشته باشند.
او گفت: البته این را هم قبول داریم که گاها ممکن است تعدادی از این خانههای ورزش فعال نباشند، اما برای جلوگیری از این کار هم تدابیری را در دستور کار قرار دادهایم.
معاون ورزش وجوانان افزود: به منظور تحرک بخشی به خانههای ورزش روستایی مقرر کردهایم امسال در برگزاری المپیاد ورزش روستایی روی رشتههایی تمرکز کنیم که در این خانهها فعال هستند که از جمله آنها میتوان به پینگ پنگ، شطرنج، دارت و فوتبال دستی اشاره کرد.
او در خصوص روستاهای داری اولویت برای راه اندازی خانههای ورزش روستایی هم گفت: تلاش میکنیم ابتدا روستاهای بزرگ دارای جمعیت بالا و روستاهای محروم را پوشش دهیم و به مرور در سایر روستاهای کوچک هم چنین اماکن ورزشی را راه اندازی خواهیم کرد .
انتهای پیام/د