پروژه‌های سینمایی در آثار خود به کتاب و کتابخوانی کمتر توجه می‌کنند و جای خالی آن محسوس است.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی جمشیدی پژوهشگر اجتماعی و فرهنگی، توجه به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را در صنعت سینما را ضروری می‌داند.

او در این باره گفت: پیشنهاد می‌کنم تهیه‌کنندگان و کارگردانان پروژه‌های سینمایی، تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی به این مهم توجه داشته باشند و در لوکیشن‌ها و لوازم صحنه از کتابخانه و کتاب نیز استفاده کنند.

جمشیدی سینما را یک رسانه مستقل و تاثیرگذار دانست و افزود: جای تأسف است که در آثار ساخته شده در سینمای ایران و پروژه‌های تلویزیونی، سکانس‌های کتابخوانی و مطالعه کتاب وجود ندارد و فیلمنامه نویسان نیز که خود نویسنده هستند، در این امر کوتاهی می‌کنند و همه نوع لوکیشن مانند کافه، رستوران و پارک هست بجز کتابخانه و پلان‌های کتابخوانی.

جمشیدی که در حوزه روابط عمومی و رسانه فعال است، گفت: مکان سینما یک پاتوق فرهنگی و هنری است. ضرورت دارد سینماگران در کنار بوفه و سایر فعالیت‌های تجاری، گیشه «سینما کتاب» را نیز راه اندازی کنند.

این نویسنده و پژوهشگر از مدیران متولی حوزه کتاب درخواست کرد تا آثار سینمایی و تلویزیونی را که در آن به فرهنگ کتابخوانی و مطالعه پرداخته می‌شود، شناسایی و به عنوان پروژه شاخص در حوزه کتاب معرفی کنند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار