مطابق با قانون فحاشی کردن پشت تلفن همراه جرم است و قانونگذار برای آن یک تا ۶ ماه حبس در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس قانون ایجاد مزاحمت تلفنی برای افراد غیر قانونی است و اگر فردی با استفاده از تلفن برای فرد دیگری مزاحمت ایجاد کند و سبب سلب آسایش او شود، باید مجازات خود را طی کند.

اگر فردی با تلفن مزاحمت ایجاد کند باید مطابق با مقررات شرکت مخابرات یک تا ۶ ماه حبس را طی کند، البته حتی اگر شاکی گذشت کند باز هم باید جنبه عمومی جرم را بگذراند و قانونگذار برای او حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

مزاحمت از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه به شیوه‌های مختلفی از جمله سوت کشیدن، سکوت کردن، فوت کردن در گوشی بدون وقفه، فحاشی، مخابره کردن اخبار کذب، تهمت ناروا زدن، دادن خبر‌های دروغ شوک آور صورت می‌گیرد.

شکایت از مزاحمت تلفنی چگونه است؟

اما اگر شاکی بخواهد از مزاحم خود شکایت کند باید اثبات شود که مدت زمان مزاحمت چه میزان بوده و البته باید دادگاه حتما حکم و دستور پرینت از مخابرات را صادر کند.

برای شکایت از مزاحم تلفنی باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کرد و در صورتی که توهین یا فحاشی صورت گیرد، شاکی می‌تواند تقاضای اعاده حیثیت کند.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که مزاحمت تلفنی باید به صورت متوالی و به دفعات رخ داده باشد و مجازات برای فردی اعمال می‌شود که سیم کارت به نام اوست و در صورتی که اثبات کند سیم کارت را برای فرد دیگری خریداری کرده است، طرف مقابل مجازات می‌شود.


بیشتر بخوانید:

شنود تلفن همراه چه زمانی قانونی است؟

حبس و شلاق در انتظار منتشرکنندگان اکاذیب

آیا زن کارمند هم می تواند از همسرش نفقه بگیرد؟


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۸:۵۴ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
کلا // اجرای قانون خیلی سخته // قبول دارید ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
شما هم دلتون خوشه
اگه اينقدر سفت و سخت ميگرفتن كه الان دادگستري توش پشه هم نميپريد
آخرین اخبار