حضرتی گفت: پایلوت طرح مراقبت تسکینی ویژه بیماران سرطانی با هدف بهبود کیفیت زندگی آن‌ها در دو مرکز درمانی انجام می شود.

مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به  پایلوت طرح استقرار مراقبت تسکینی برای بیماران مبتلا به سرطان، اظهار کرد: درحال حاضر سرطان یکی از علت های اصلی مرگ و میر در کشورهای توسعه یافته و دومین عامل فوت مردم در کشورهای در حال توسعه است. به طوری که در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۷ میلیون نفر در دنیا مبتلا به بیماری سرطان شده و به دلیل  این عارضه جان خود را از دست دادند.

او ادامه داد: در کشور ما سرطان دومین علت مرگ و میر است و سالیانه حدود ۹۰ هزار مورد جدید سرطان در کشور به ثبت می‌رسد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: مراقبت های حمایتی تسکین دهنده با هدف کاهش درد است به همین دلیل یکی از  اولویت های نظام سلامت فراهم کردن بستر مراقبت تسکینی ویژه بیماران سرطانی است.

حضرتی تاکید کرد: امروزه مراقبت های تسکینی میزان خطر و تهدید های زندگی را کاهش می دهد و این کار با هدف پیشگیری  و فراهم شدن بهترین کیفیت زندگی برای بیماران و خانواده های آن‌ها انجام می گیرد.

تشکیل گروه‌های تخصصی برای ارائه مراقبت‌های حمایتی تسکینی

او بیان کرد: برنامه مراقبت های حمایتی تسکینی به صورت تشکیل کارگروه های تخصصی انجام شده است. فعالیت این کارگروه‌ها در زمینه توانمندسازی پزشکان برای اجرای مراقبت های تسکینی از بیماران سرطانی  است و دوره های مختلف ویژه کادر درمان به خصوص پرستاران برگزار می‌شود تا  اطلاعات آن ها  مطابق با  مسائل علمی روز دنیا باشد.

 


بیشتر بخوانید: ۶۵ درصد پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا


حضرتی با اشاره به اینکه  رابطین پرستاری علاوه بر کسب  مهارت  در زمینه مراقبت های تسکینی دوره های مختلفی را می بینند،گفت:  با توجه به ظرفیت بیمارستان های شهدای تجریش و  امام حسین(ع)، این دو مرکز درمانی به عنوان پایلوت طرح حمایتی تسکینی و مراقبت در منزل انتخاب شده‌اند و سرپرستار بخش انکولوژی بیمارستان امام حسین(ع) جهت شرکت در دوره های آموزشی مراقبت تسکینی بین المللی به خارج از کشور اعزام شده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار