به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی رغم جدیت بحران کرونا حجم استقبال جهان اسلام از روز قدس امسال به حدی چشمگیر بود که وزارت خارجه سعودی را مجبور کرد امروز طی بیانیهای اعلام کند باانضمام بخشهای جدیدی از کرانه باختری به اسرائیل مخالف است.
این رفتار دوگانه سعودی در شرایطی صورت میپذیرد که پیش از این در مقابل انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس، اعلام آمریکا مبنی بر تأیید جولان سوریه به عنوان بخشی از اسرائیل، رونمایی از هر دو بخش معامله قرن و... کاملا سکوتی به نشانه رضایت ازخود بروز داد.
- در کنار سعودی امارات نیز با تمسک به همین سیاست سعودی، طی چند روز اخیر هم هواپیمایی برای انتقال چند اسرائیلی کرونا زده به مغرب فرستاد و هم هواپیمایی حامل کمک به مردم فلسطین را در فرودگاه بن گوریون فرونشاند. این درحالی است که پیش از این امارات محل استقبال گروههای ورزشی، سیاحتی و مسئولان جهانگردی اسرائیل بود. جالب آنکه چند روز پیش امارات در اقدامی ریاکارانه از تصمیم اسراییل به انضمام بخشهایی از کرانه باختری به رژیم صهیونیستی انتقاد رسمی کرد.
- مصر و بحرین نیز که در عمل به سیاستهای عادی سازی سعودی مبنی بر ارتباط با اسرائیل سخت ملتزم هستند دیگر اجزای محور تعظیم در برابر آمریکا و تسلیم در برابر صهیونیسم را شکل داده اند. مصر با اختصاص مجهزترین هتلهای خود برای برگزاری جشنهای گرامیداشت هفتادمین سالگرد خلق اسرائیل و همچنین اعزام سفرای خود در امارات و بحرین برای مشارکت در جشن رونمایی از معامله ترامپ بر حضور خود در جبهه مقابل وفاداران به آرمان قدس اعتراف رسمی کرد.
- بحرین نیز اگرچه در عمل جایگاه خود را به استانی از استانهای سعودی تقلیل داده، رکن چهارم این مربع شده و دقیقا در مسیری حرکت میکند که سه کشور دیگر بانیان ورهروان ان هستند.
- در شرایطی که تک صدایی حاکم بر دنیای اسلام در خصوص آرمان فلسطین دورنمای مقاومت ومبارزه علیه این رژیم راروشنتر از هر زمانی نشان می دهد بنظر تجدید نظر جهان اسلام در تعاملاتش با کشورهای معدودی که در این ماجرا عهدهدار نقش ستون پنجمی دشمن هستند بیش و پیش از هر اقدامی ضروری بنظر می رسد.
- ستون پنجم آمریکا و اسرائیل در جهان اسلام ماندگاری خود را بر آرمان فلسطین مقدم داشته اند این درحالی است که بنظر خیانت به دنیای اسلام بزرگترین تهدید برای موجودیت این حکومتها می تواند باشد. فقط کافی است استراتژی دفاع از آرمان فلسطین در دهه ۸۰ عمرش قدری متاملانهتر مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد. عادی سازی روابط با اسرائیل بایستی بیش از پیش جرم پنداشته شود.
منبع: العالم
انتهای پیام/