به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، سقوط هواپیمای ایرباس A۳۲۰ پاکستان که ۹۹ مسافر و ۸ خدمه داشت، منجر به مرگ ۹۵ نفر شد.
این هواپیما بر روی یک منطقه مسکونی در نزدیکی فرودگاه شهر کراچی سقوط کرد.
یک دوربین مداربسته، لحظه سقوط و انفجار این هواپیما را ثبت کرده است. در ادامه این فیلم را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید: لحظه سقوط هواپیمای مسافربری پاکستان در منطقه مسکونی + فیلم
لَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ وَحْدَهُ لَاشَرِيكَ لَهُ ، لَهُ الْمُلْكُ وَلَهُ الْحَمْدُ ، يُحْيِى وَيُمِيتُ ، وَيُمِيتُ وَيُحْيِى ، وَهُوَ حَيٌّ لَايَمُوتُ ، بِيَدِهِ الْخَيْرُ ، وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ.
در کل بخاطر پیشگیری از هر گونه حوادث احتمالی ریسک سقوط هواپیماها و هلیکوپترها نباید هیچ برج مراقبتی اجازه پرواز و نشست از روی سر شهرهای مسکونی را بدهند اتفاق یکبار مثل همین فیلم سقوط هواپیما در پاکستان رخ می دهد اصلا چه معنی دارد هواپیماها از روی شهر های مسکونی پرواز می کنند و یا روی شهر ها می خواهن بنشینند ، بروند در اطراف شهر ها اوج بگیرند و بنشینند مگه آیه نازل شده که حتما باید مسافران بالای شهر ها رو ببینند و میهماندار اعلام کند مسافرین محترم ما هم اکنون بر روی سر شهر فلانی و بیساری هستیم اصلا لازم نکرده از اطراف شهر ها وارد و خارج شوید اتفاق یه بار می افته پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و کم هزینه تر است مخصوصا اینگونه حوادث غیر قابل جبران کشته شدن مسافران و ملت بی گناه که روحشون هم خبر نداره توی خانه هاشون نشستند یا خوابیدند این قوانین روی سر شهر ها پرواز کردنها رو باید اصلاح کنید و جرم انگاری کنید تا هیچ بالگرد و هواپیما و هلیکوپتری نتواند بر سر شهر ها پرواز و یا دور دور کنند مگر هلیکوپتر پلیس و امداد نجات اورژانس 115 و آتش نشانی که می خواهند جان انسانها رو در کوتاه ترین زمان حیاتی نجات دهند . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
احتمال زنده موندن از هواپیمای منفجر شده، نزدیک به صفر درصده، اما احتمال زنده ماندن با چتر نجات از هواپیمای در حال سقوط پنج درصده، البته با ارتفاع کم.. چون چتر نجات نیاز به یک ارتفاع زیادی برای باز شدن هست....، و معمولا خلبان وقتی نزدیک زمین میشود امید خودشو برای کنترل از دست میده...
اما این احتمال، بالا تر از داخل هواپیما بودنه
خخخ
دورو برتو
بنده خدا مگه ماهواره فقط کانال های منحرف فارسی داره، کل دنیا شبکه هاشون رو روی امواج ماهواره ارسال می کنند.