دونده سرعتی تیم ملی دو و میدانی بانوان گفت: تمرینات خود را در پشت بام انجام می‌دهم تا آمادگی جسمانی ام را حفظ کنم

مریم طوسی دونده سرعتی تیم ملی دو و میدانی بانوان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جلسه اش با سرپرست فدراسیون دو و میدانی اظهار کرد: ما بانوان دو و میدانی کار برای اولین بار دور هم جمع شدیم و نقطه نظرات خود را با مبینی در میان گذاشتیم و مشکلات خود را مطرح کردیم. با وجود اینکه مبینی سرپرست فدراسیون است و کار خاصی در این مدت نمی‌تواند انجام بدهد، اما حداقل به صحبت‌های ما توجه کرد.

او درباره وضعیتش در ایام قرنطینه بیان کرد: من سعی می‌کنم با تمرین در خانه و فضا‌های دیگر همانند پشت بام آمادگی جسمانی ام را حفظ کنم تا بدنم افت نکند.

طوسی درباره دوری اش از دو و میدانی بیان کرد: من ۲ سال پشت سرهم یک هفته قبل از مسابقات مصدوم شدم و دو و میدانی را به مدت ۹ ماه کنار گذاشتم. زمانی که یکی از دوستانم دارنده مدال مسابقات جهانی متوجه شد که نمی‌خواهم دیگر در دو و میدانی فعالیت کنم از من دعوت کرد که به خارج از کشور بروم و با آن‌ها تمرین کنم. به هر حال ۶ ماه پیش به ترکیه رفتم و ۳ ماه در آنجا تمرین کردم و مقام اول را در ماده ۲۰۰ متر و رتبه سوم در ماده ۶۰ متر را در مسابقات بین المللی استانبول کسب کردم.

بانوی دونده سرعتی کشورمان درباره اینکه هنوز رکوردار دو و میدانی در بخش بانوان است، گفت: بله رکورد ماده‌های ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ متر از سال ۸۵ هنوز در اختیارم است و تاکنون هم فقط خودم توانستم این رکورد‌ها را جابه جا کنم.

7 صبح

ویروس کرونا حداقل برای من خوش یمن بود

طوسی درباره برنامه اش در سال جدید گفت: ویروس کرونا حداقل برای من خوش یمن بود، چون تمرینات خود را به تازگی شروع کردم و آماده مسابقات می‌شوم. همچنین المپیک توکیو یک سال به تعویق افتاد و به حضور در المپیک فکر می‌کنم. به هر حال من به خاطر صدم ثانیه نتوانستم در ۲ دوره از المپیک حضور یابم.

کسب سهیمه المپیک برای بانوان قابل دسترس است 

رکوردار دوی سرعت بانوان درباره شانس بانوان دو و میدانی کار برای کسب سهمیه المپیک گفت: کسب سهمیه‌های المپیک خیلی سخت، اما قابل دسترس است. اگر برنامه ریزی مناسب و تمرینات خوب زیر نظر مربیان مطرح داشته باشیم راه یابی به المپیک شدنی است.

او درباره اینکه بانوان دو و میدانی کار مربی اختصاصی ندارند، اظهار کرد: بله امسال با یک مربی نیجریه‌ای تمرین کردم. ما حامی مالی نداریم و وضعیت ارز و دلار هم خوب نیست و همین موضوع فشار بر روی دو و میدانی کاران می‌آورد و نمی‌توانیم به طور کامل روی تمرینات تمرکز کنیم. همچنین باید با درآمدزایی حداقل امکانات را فراهم کنیم تا بتوانیم آماده مسابقات شویم. من قبل از حضور در مسابقات قبرس مجبور شدم ماشین خود را بفروشم و هزینه‌های این رقابت‌ها را تامین کنم.

طوسی درباره اینکه فدراسیون دو و میدانی از ورزشکاران حمایت نمی‌کند، گفت: زمانی که کیهانی رئیس فدراسیون دو و میدانی شد حقوق ورزشکاران را قطع کرد و من حمایتی از سوی فدراسیون نشدم و پولی دریافت نکردم. مبینی تلاش خود را می‌کند، اما او سرپرست فدراسیون است و کار خاصی نمی‌تواند انجام بدهد و فقط صحبت هایش امیدوار کننده است.

7 صبح

رئیس جدید فدراسیون دو و میدانی باید دلسوز باشد

بانوی دونده سرعتی کشورمان درباره فاکتور‌های رئیس جدید دو و میدانی بیان کرد: به نظرم فرقی نمی‌کند که چه کسی رئیس فدراسیون شود، فقط او باید دلسوز باشد. ما شاهد این موضوع بودیم که دو و میدانی در رده بزرگسالان و تیم ملی از بین رفت و هیچ کدام حمایت نشدیم و خیلی از دو و میدانی کاران در بخش آقایان خداحافظی کردند. امیدوارم همدلی دوباره در دو و میدانی به وجود آید و ورزشکاران این رشته به دنیای حرفه‌ای بازگردند و یک تیم منسجم تشکیل بدهیم.

رکوردار دوی سرعت بانوان درباره آینده دو و میدانی گفت: اگر برنامه ریزی خوبی باشد و اردو‌های منظم برگزار شود، در آن صورت اتفاقات خوب در دو و میدانی رخ می‌دهد و مدال‌های بیشتری می‌گیریم. دو و میدانی یکی از رشته‌های ورزشی پرمدال المپیک است و حدود ۱۳۴ مدال در المپیک جا به جا می‌شود و در صورتی که به دو و میدانی کاران در بخش بانوان و آقایان توجه بیشتری شود به موفقیت دست می‌یابیم.

او درباره اینکه شغل دیگری غیر از دو و میدانی دارد و شایعه مهاجرتش گفت: ما نمی‌توانیم شغل دیگری داشته باشیم، چون به صورت حرفه‌ای در دو و میدانی فعالیت می‌کنیم. من در ایران می‌مانم و قصد مهاجرت ندارم.  


بیشتر بخوانید: جلسه هم اندیشی بانوان دو و میدانی برگزار شد


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار