مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه توصیه‌هایی را برای ذبح دام در عید سعید فطر اعلام کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو هماهنگی‌های لازم برای ذبح دام در کشتارگاه دام ماهیدشت انجام شده است.

او گفت : مردم می‌توانند در دومین روز عید سعید فطر برای ذبح دام‌های خود به این کشتارگاه مراجعه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: کشتارگاه دام ماهیدشت در دومین روز عید سعید فطر از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ آماده ارائه خدمات به مردم است.

حاج محمدی ادامه داد: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو مردم دام را در کشتارگاه ذبح کنند.

او افزود: به منظور از بین بردن هرگونه آلودگی، دام کشتار شده به مدت ۲۴ ساعت در مرحله پیش سرد در کشتارگاه نگهداری و پس از این مدت به مردم تحویل خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر مردم می‌خواهند خودشان در منزل دام را ذبح کنند باید حتماً از دستکش، عینک و پیشبند استفاده کنند و در هنگام پوست کنی از استعمال دخانیات بپرهیزند، همچنین گوشت را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای دوتا چهار درجه یخچال نگهداری کنند.

این مسئول ادامه داد: کشتار غیر مجاز دام یکی از عمده راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است بنابراین مردم باید گوشت و احشا دام را تنها از مراکز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.