درست کردن مرغ اینقدر‌ها هم که فکر می‌کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش را دارد و یکسری اشتباهات که خیلی‌ها مرتکب می‌شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا تصور همه ما این است که مرغ راحت‌ترین غذایی است که می‌توانیم برای راحت کردن خودمان درست کنیم. مرغ‌ها داخل قابلمه، کمی آب و یک کمی هم پیاز و ادویه. اما درست کردن مرغ اینقدر‌ها هم که فکر می‌کنید راحت و ساده نیست بلکه فنون خاص خودش را دارد و یکسری اشتباهات که خیلی‌ها مرتکب می‌شوند.

آشنایی با اشتباهاتی در اصول پخت مرغ

هنگام خرید مرغ باید کنار آن ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ را هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

در آب نمک نخواباندن گوشت

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت‌ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

پختن مرغ از طرف غلط

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ‌ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

می‌توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

دور ریختن بعضی از قسمت‌های مرغ

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر و … با همه قسمت‌های مرغ می‌توان خوشمزه‌ترین غذا‌ها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می‌دهد و نرم و خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Afghanistan
ناشناس
۰۰:۰۳ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
خودمون می دونستیم اینارو
خسته نباشی
Iran (Islamic Republic of)
نطری
۱۹:۰۵ ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
مرغ آماده رو بعد پاک کردن داخل قابلمه اینه از قبل نیم سانت نمک کف ان ریختیم می گذاریم باشعله پایین میپذه خیلی خوشمزه میشه .نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
وفایی
۱۷:۳۴ ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
سلام چرا مطالب اینجوری میاد درهم و بی معنی من که اصلا متوجه نشدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
شما که هیچ توضیحی راجع به پخت مرغ نگفتید.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۳۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
اول پوست مرغ و کلیه چربی های موجود روی گوشت را جدا کنید با چاقو روی گوشت های ران و سینه خط بکشید جوری که مخلفاتی که اضافی میکنید به همه گوشت طعم بدهد
در نهایت ادویه " چیکن تیکه " با نمک و فلفل قرمز طعم لذیذ مرغ را احساس میکنید
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۳۸ ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
اول پوست مرغ و کلیه چربی های موجود روی گوشت را جدا کنید با چاقو روی گوشت های ران و سینه خط بکشید جوری که مخلفاتی که اضافی میکنید به همه گوشت طعم بدهد
در نهایت ادویه " چیکن تیکه " با نمک و فلفل قرمز طعم لذیذ مرغ را احساس میکنید
Germany
ناشناس
۱۱:۱۴ ۰۶ خرداد ۱۳۹۹
توضیح داده نشده که چگونه مرغ پخته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۶ خرداد ۱۳۹۹
چیز خاصی درباره پخت مرغ نگفتید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۰۶ خرداد ۱۳۹۹
پس چرا توضیح راجع به پخت مرغ ندادید