به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت خامهای یکی از شیرینیهای پرطرفدار و خوشمزه است و به دلیل ظاهر بسیار زیبایی هم که دارد میتواند میز پذیرایی شما را زیباتر کند و جلوهی خوبی به مهمانیهای شما بدهد.
رولت خامهای را میتوانید از شیرینی فروشیها تهیه کنید، اما مسلما شیرینی خانگی با همان ظاهری که شما میپسندید بسیار بهتر و دلچسبتر است.
شاید به نظر شما تهیه رولت خامهای کمی مشکل باشد به دلیل ظاهر زیبایی که دارد احساس کنید نیاز به مهارت زیادی دارید، اما شما به سادگی و با رعایت چند نکتهی ساده میتوانید یک رولت خامهای خوش طعم و عالی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
به این منظور در این مطلب میخواهیم طرز تهیه رولت خامهای را به شما آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد.
موادلازم
صد و بیست گرم آرد سفید
صد و بیست گرم شکر دانه ریز
چهار عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری عسل
یک چهارم قاشق مربا خوری وانیل
یک قاشق مربا خوری آب جوش
نیم کیلو گرم خامه فرم گرفته
میوه مورد علاقه و شکلات یا هر چیز دیگری برای تزیین روی کیک
قبل از اینکه کار را شروع کنید همیشه برای تهیه هر غذایی یا شیرینی با فر باید فر را گرم کنید برای این کار، فر را روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید، زرده را داخل کاسهای ریخته و با یک همزن، هم بزنید.
شکر را اضافه کرده و باز هم چند دقیقهای با دور متوسط هم بزنید.
بعد از اینکه تخم مرغ و شکر را با هم زدید و حالت کشداری پیدا کرد، وانیل را هم به همراه آب جوش اضافه کنید و چند دقیقهای هم بزنید.
در مرحلهی بعد نوبت به اضافه کردن عسل است، عسل هم رنگ خوبی به کیک میدهد و هم روی طعم آن تاثیر بسیار خوبی میگذارد.
بعد از اینکه چند دقیقهای هم با عسل مواد را هم زدید، آرد را سه بار الک کنید و کم کم شروع کنید به اضافه کردن به این مواد و هم زدن.
توجه کنید که نباید آرد را یک جا اضافه کنید، چون باعث گلوله گلوله شدن آرد میشود.
آرد را حتما باید سه بار الک کنید و بعد هم کم کم اضافه کنید.
در هنگام تهیه خمیر کیک باید حوصله بخرج بدهید، چون در صورتیکه نتوانید خمیر یکدست و لطیفی تهیه کنید، ممکن است مرغوبیت کیکتان از بین برود.
حال خمیر را کنار بگذارید و سراغ سفیده تخم مرغ بروید.
از آنجاییکه در کیک رولت از بکینگ پودر استفاده نمیشود به همین دلیل تمام پف کیک به سفیده تخم مرغ آن وابسته است پس بهتر است در این مرحله نیز دقت و حوصله کافی به خرج دهید.
یک کاسهی بزرگ بردارید و سفیدههای تخم مرغ را داخل آن بریزید و با هم زن با دور تند در یک جهت شروع کنید به هم زدن سفیده تخم مرغ، بعد از اینکه حجم سفیدهها چند برابر شد و تا حدی سفت شد که وقتی کاسه را مایل کردید از ظرف بیرون نریخت هم زدن را متوقف کنید.
سفیده را به خمیر اضافه کرده و با لیسک به آرامی با هم مخلوط کنید.
داخل سینی فر یک کاغذ روغنی چرب شده پهن کرده و خمیر را روی آن پهن کنید.
به مدت هشت الی دوازده دقیقه داخل فر قرار داده و بعد از اینکه خنک شد از سینی جدا کرده وروی یک پارچهی نخی تمیز قرار دهید.
کیک را با پارچه رول کنید و بیست و پنج دقیقه زمان دهید تا در همان حالت خنک شود بعد پارچه را باز کرده و خامه به همراه تکههای میوه (در صورت تمایل) روی کیک پخش کنید.
مجددا با کاغذ روغنی رول کنید
روی آنرا با لیسک خامه بزنید و با تکههای میوه تزیین کنید.
به همین سادگی رولت خامه آماده است.
منبع: نازشو
انتهای پیام/