به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تسریع در بیماریابی و کنترل افراد مبتلا از مهمترین برنامههای دانشگاه در جهت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.
مرادی بیان کرد: یکی از رسالتهای دانشگاه علومپزشکی در موضوع اپیدمی کرونا بیماریابی است واینکار با قوت در کرمانشاه ادامه دارد.
او ادامه داد: پس از شناسایی افراد مبتلا و مثبت شدن آزمایش آنها طبیعتا افراد خانواده و نزدیکان فرد بیمار مورد پایش و انجام تست قرار میگیرند و در نتیجه تعداد انجام آزمایشات تشخیص قطعی کووید ۱۹ افزایش پیدا میکند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این امر به صورت تصاعدی موجب بالارفتن نیاز به انجام تست میشود و شمار نمونههای آزمایش افزایش پیدا کرده و علاوه بر این متقاضیان انجام تست تشخیصی کووید ۱۹ در استان نیز افزایش پیدا کرده است.
مرادی ادامه داد: علاوه بر تمام برنامه ریزیها و تلاشها یی که تا کنون انجام شده، جهت افزایش نمونه گیریها و تسریع در مراحل انجام تست باید دستگاههای Pcr جدیدی را خریداری نماییم.
او بیان کرد: خریداری این دستگاهها از مصوبههای ستاد کرونای استان است و دانشگاه و استانداری به صورت مشترک در حال خرید دودستگاه Pcr جدید میباشد.
او افزود: نتیجه این کار پاسخگویی مناسب به درخواستها، بیماریابی و کنترل افراد مبتلا و در نهایت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد بود.
انتهای پیام/ز