در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی نوقا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی نوقای یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه است که در تبریز می‌توانید طعم فوق العاده آن را تست کنید، اما با گسترش استفاده از اینترنت دیگر نیاز نیست که به تبریز سفر کنید تا طعم اصلی این شیرینی را تجربه کنید؛ و می‌توانید در خانه به راحتی با مطالعه چند دقیقه آن را درست کنید. گفتنی است که این شیرینی بسیار در استان تهران معروف است و در تهران بسیار تهیه می‌شود و مردم پایتخت این شیرینی را بسیار خوشمزه درست می‌کنند. ما تلاش کردیم یکی از دستور‌های کاربردی درست کردن این شیرینی را برای شما منتشر کنیم امیدواریم که مورد توجه شما قرار بگیرد.

شیرینی نوقا مخصوص و مجلسی + طرز تهیه


مواد لازم برای تهیه شیرینی نوقا خوشمزه و مخصوص

گلوکز مایع ۲۵۰ میلی لیتر
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴۵۰ گرم
عسل یا شیره ۱۲۵ میلی لیتر
فندق بدون پوست و پسته ۲۵۰ گرم
نان میکادو ۲ ورق
کره نرم ۷۵ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری


طرز تهیه شیرینی خوشمزه نوقا

در گام نخست کار شما باید یک قالب مستطیل شکل ۲۰×۳۰ سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید. در گام بعدی کار شکر، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید. این مواد باید حدود ۵ دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد ۱۳۰ درجه سانتی گراد را نشان دهد.

قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید. همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند. بعد از جذب شیره با سفیده، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب، پهن کنید. تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد. قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.

دقت و سرعت عمل در کار، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید. در صورت در دسترس نبودن دماسنج می‌توانید بعد از ۵ دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.

 

منبع: نازشو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.