به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه هفتم خرداد) آغاز به کار کرد.
سهم استان بوشهر در این دوره نیز، چهار کرسی از ۲۹۰ کرسی است.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ۹۸ برگزار شد و میانگین مشارکت مردم استان بوشهر در این دوره از انتخابات ۴۷ درصد بود.
استان بوشهر چهار حوزه انتخابیه دارد؛ بوشهر، گناوه و دیلم یک حوزه، دشتستان یک حوزه، دشتی و تنگستان دو حوزه و دیر، کنگان، جم و عسلویه یک حوزه به شمار میروند.
هر چهار نماینده این دوره استان، مرد هستند و دو نفرشان سابقه حضور در مجلس را دارند.
نماینده دشتستان با ۳۸ سال، جوانترین و نماینده بوشهر، گناوه و دیلم با ۶۰ سال مسنترین نمایندگان استان بوشهر هستند.
در زیر به صورت مختصر با نمایندگان مردم استان در مجلس یازدهم آشنا میشویم.
موسی احمدی متولد سال ۱۳۴۱ در شهر بنک از توابع شهرستان کنگان است. او سطح دو حوزه را گذرانده و دکترای فقه و مبانی حقوق دارد.
احمدی علاوه بر قضاوت، ریاست دادگستری شهرستانهای فیروز آباد و مرودشت در استان فارس، مدیرکلی ثبت اسناد و املاک استان فارس، و معاونت اسناد سازمان ثبت احوال در کارنامه خود دارد.
او در مجلس نهم نماینده همین حوزه بود یعنی دیر، کنگان، جم و عسلویه. احمدی در آن دوره در کمیسیونهای انرژی، اصل ۹۰ قانون اساسی و تحقیق مجلس عضویت داشت.
احمدی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با کسب ۳۸ هزار و ۹۹۸ از ۹۶ هزار و ۴۶۳ رای صحیح به عنوان نماینده مردم شهرستانهای کنگان، دیر، جم و عسلویه انتخاب شد.
عبدالکریم جمیری متولد ۱۳۳۹ اهل روستای تل بهی از توابع بخش مرکزی شهرستان بوشهر است، که دوران کودکی در محله سادات کوی سنگی شهر بوشهر آغاز کرد.
او سال ۶۰ دوره کاردانی را در رشته دینی و عربی در مراکز تربیت معلم تهران و شیراز رساند و معلم شد.
جمیری بعد مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق گرفت و در دانشگاه تدریس کرد.
او علاوه بر آموزش و پرورش یک سالی در سپاه پاسداران کار کرد، مدتی هم سرپرستی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان بوشهر را بر عهده داشت و از سال ۹۵ تا اوایل ۹۷ به عنوان سرپرست دفتر آستان قدس رضوی در استان بوشهر فعالیت کرد.
جمیری تجربه نمایندگی حوزه بوشهر، گناوه و دیلم را در مجلس نهم دارد و در آن دوره، عضو کمیسیون انرژی مجلس بود.
او در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با کسب ۲۹ هزار و ۲۶۰ رای رای از ۱۰۷ هزار و ۳۴ رای ریخته شده به صندوقها، توانست دوباره به نهاد قانونگذاری راه یابد.
ابراهیم رضایی متولد ۱۳۶۱ در شهر برازجان، مدرک دکترای علوم ارتباطات دارد و مدرس دانشگاههای تهران است.
تدریس در کارگاهها و دورههای علمی، عضویت در شوراهای مشورتی و اطلاع رسانی دستگاههای مختلف، فعالیت رسانهای در خبرگزاریها، روزنامهها و پایگاههای خبری مختلف از جمله خبرگزاری مهر، فارس و جمهوری اسلامی، و فعالیت رسانهای در کشورهای عربستان، سوییس، قطر و گرجستان از جمله سوابق فعالیتی اوست.
رضایی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از میان ۸۹ هزار و ۹۴۱ رای در حوزه دشتستان، با کسب ۳۶ هزار و ۵۸۱ رای به عنوان نماینده مردم این حوزه انتخاب شد؛ تنها حوزه تک شهرستانی استان بوشهر.
غلامحسین کرمی متولد ۱۳۴۲ در روستای انبارک شهرستان تنگستان، دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم اجتماعی و دانشجوی دکتری است.
اوپس از سالها فعالیت در آموزش و پرورش در اواسط دهه ۷۰ به استانداری بوشهر پیوست و مدیر کل سازمان برنامه ریزی استان بوشهر شد.
او سپس از در دولت نهم سمتهای مختلفی را در استانداری و دستگاههای اجرایی به عنوان مدیرکل داشت تا در سال ۸۷ به عنوان مدیرکل بازرسی استان منصوب شد. او بعدها این سمت را در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را تجربه کرد.
در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کرمی با کسب ۲۹ هزار و ۵۷ رای از ۶۸ هزار ۴۵۷ رای صحیح، به عنوان نماینده مردم حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان انتخاب شد.
انتهای پیام/ک