به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سی ام اردیبهشت ماه غلامحسین اسماعیلی در بیست و ششمین نشست خبری خود با اشاره به محکومیت دو مفسد اقتصادی به اعدام بیان کرد: وحید بهزادی فرزند ابوطالب و همچنین همسرش به نام نجوا لاشیدایی فرزند علی هر دو نفر به جرم مشارکت در اخلال کلان در نظام پولی و ارزی منجر به قاچاق ارز از طریق ثبت سفارشات صوری و حواله جات و امورات صرافی بدون مجوز، اخلال در نظام توزیعی نیازمندیهای عمومی کشور از طریق پیش خرید بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو از شرکت سایپا، مشارکت در عملیات پولشویی سازمان یافته به میزان ۳۲ هزار میلیارد ریال و موضوعات مربوط به سکه که از منزل متهمه ۲۴ هزار و ۷۰۰ سکه تمام بهار آزادی به علاوه یکصد کیلوگرم طلا کشف شده است، محکوم به اعدام شدند و حکم اعدام آنها صادر شده، البته حکم اعدام قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عالی کشور است.
در این گزارش به اقدامات مجرمانه محکومان این پرونده در تشکیل شبکه مجرمانه و انجام عملیات متقلبانه نسبت به شخص حقوقی دولت از طریق دریافت ارز دولتی و فروش آن در بازار آزاد اشاره میشود.
بیشتر بخوانید: وحید بهزادی و همسرش چگونه سلطان خودرو شدند؟
شبکه گسترده وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی از چند بخش تشکیل شده بود.
۱. شبکهای از دفاتر غیرمجاز در حوزه قاچاق ارز که مبادرت به انجام عملیات صرافی در داخل کشور و کشورهای امارات و ترکیه میکردند.
۲. افراد و اشخاصی که در خارج از کشور تحت عنوان فورواردر فعالیت داشته و وظیفه آنها جمع آوری کالاهای تاجران و شرکتهای تجاری در خارج از ایران و ارسال این کالاها به داخل ایران بود.
۳. شبکهای گسترده از افراد و اشخاصی که در امور ترخیص کاری در داخل ایران فعالیت داشته و وظیفه آنها تنها ترخیص کالاهای خریداری شده از سوی تاجران از گمرک با انجام تشریفات گمرکی بود.
۴. مسئولان و معاونان ارزی بانکهای مختلف و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که مراحل تخصیص ارز به شرکتها را با علم و آگاهی از مجرمانه بودن فعالیت محکومان و غیرواقعی بودن اسناد و مدارک ارائه شده به بانک، تسهیل کرده و در قبال آن وجه نقد یا سکه دریافت کردهاند که زکریا حسن نیا معاون ارزی وقت بانک مرکزی، داریوش حسن خانی هزاوه رئیس وقت شعبه اسکان بانک سرمایه و سمیه گرامی و سپیده توکلی به ترتیب معاونان ارزی بانکهای پارسیان و سرمایه از دیگر محکومان این پرونده، از جمله این افراد بودهاند.
انتهای پیام/
شوهر ه انگار از اونایی ک سرشون کلاه گذاشته دوباره طلبکاره
شاید منتظره برن ازاد ش کنن !!!
وقتی درباره بی نظمی ب حراست مراجعه میشه چنان مشکل حل وفصل میکنن ارباب رجوع بیشتر بدهکار میشه ب مدیر اون اداره
تو هر اداره یی باید بخش بازرسی تحت افراد شجاع و دلسوز داشته باشه و حراست ادارات باید فقط تحت نظرت یک دستگاه قضا یا نظامی باشه
ک در صورت بروز تخلف فوری ریشه یی برطرف کنن
عدالت باید برا همه باشه نه برا فامیل و آشنایان اقا مدیر فلان اداره یا سازمان
مصادره تمام اموال بطور شفاف به ایجاد کار .مسکن .ازدواج جوانان
از جیب دزدان به جیب دزدان دیگه نرود
تابحال خیلی دزد و اختلاس گر و احتکار گر دستگیر شدند
اموال مصادره شون کجاست
و چه بلایی سرش امده
کجای دنیا اینقدر فساد وجود داره....
فرا موش آسوده بخواب كه ما بيداريم
آیا گناه نماینده مجلس و مدیر عامل خودرو ساز و همچنین کارکنان بانک مرکزی که از طریق این افراد این فعل انجام گرفته کمتر از اعدام هستش
سر مار کبرا کیست
خیلی باهم دزدی .اختلاس .احتکار کرده اند که
این دو داعشی اقتصادی به اینجا رسیده اند
چونکه همشون دزد بودند
حتما از هم در حین جرم عکس و
یا صدای هم را ضبط میکردند که
هم را لو ندهند
یک باند خلاف بوده اند
همش هم کوتاهی زور نامه نگاران و عدم شفاف سازی در سیسم اداره کشور است
الان چرا رای نمایندگان شفاف نباشد
تا سریع لیست دزدان اشکار شود
شبیه زن وشوهرین که تازه پول جم کردن یه پراید بخرن یهو پراید گرون میشه نمیتونن بخرم
ملت ما آگاه هستن برادرا
اینا برا پول این کار نمیکنن اینو یک نوع زرنگی میدونن ک تونستن قانون دور بزنن
وقتی نهاد نظارتی و بازرسی از اول تولید تا پخش ، مسئولیت واضحی بهش داده نمیشه تو قانون، راحت خودشو کنار می کشه چ با تطمیع چ بی تطمیع .
خریدارا ب کجا و ب کی شکایت ببره ؟؟!! بر چ سندی ؟؟ خریدار ا هم خودشون میشن دلال ب نوبه خود