در گزارش زیر طرز تهیه نان شکلاتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان شکلاتی یک نان خوشمزه است. این نان را می‌توانید به همراه شیر در هنگام صبحانه و یا با یک نوشیدنی گرم در عصرانه میل کنید. یکی از مزیت‌های تهیه نان شکلاتی این است که خمیر آن نیاز به ورز دادن زیاد ندارد و خیلی هم نیازی نیست که استراحت کند. به همین دلیل خیلی سریع آماده می‌شود. برای تهیه این نان هم می‌توانید از شکلات صبحانه استفاده کنید و یا اینکه شکلات تخته‌ای را آب کرده و در مواد نان استفاده کنید.

طرز تهیه نان شکلاتی داغ و خوشمزه


مواد لازم

شیر: ۳/۴ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۱/۴ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
خمیرمایه: ۲ قاشق چایخوری
آرد: ۳ پیمانه + کمی بیشتر
شکلات صبحانه: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد

مراحل پخت

ابتدا شیر را داخل شیر جوش کوچکی بریزید و یکی دو دقیقه روی شعله قرار دهید تا گرم شود.

توجه کنید شیر نباید داغ باشد و دست را بسوزاند بلکه فقط باید کمی گرم شود (حدود ۴۰ درجه سانتیگراد).

وقتی شیر گرم شد. شکر و خمیر مایه را داخل آن بریزید و فقط در حدی هم بزنید که همه ذرات مخمر خیس شوند. بگذارید این مخلوط حدود ۵ دقیقه بماند تا کف کند.

در این مدت آرد و نمک را در ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.

کره را روی آن رنده کنید (یا ذوب کنید) و روی آرد بریزید.

وقتی مخلوط شیر کف کرد آن را به مواد اضافه کنید.

آب و روغن را هم پس از آن اضافه کنید و هم بزنید.

کم کم شروع کنید به ورز دادن با دست. یکی دو دقیقه ورز دهید و اگر لازم بود (خمیر چسبناک بود) مقدار کمی آرد اضافه کنید و مجدداً ورز بدهید تا چسب خمیر کم شود.

خمیر باید نرم باشد، ولی بیش از حد چسبناک نباشد.

وقتی خمیر به حالت دلخواه رسید کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن بگذارید. خمیر را وارونه کنید تا طرف دیگرش هم چرب شود.

روی کاسه را بپوشانید و آن را کنار بگذارید تا ور بیاید.

بعد از حدود نیم ساعت حجم خمیر زیاد و آماده کار می‌شود.

سطح کار را با مقداری روغن چرب کنید.

خمیر را بردارید و روی سطح چرب قرار دهید. دو دقیقه ورز بدهید. سپس با وردنه آن را باز کنید.

با کاتر دایره‌ای یا کاسه کوچک خمیر را برش بزنید. حدود ۱۲ دایره خواهید داشت.

وسط هر کدام ۱ تا ۱/۵ قاشق مرباخوری شکلات صبحانه قرار دهید و آن‌ها را به شکل گلوله در آورید.

گلوله‌های خمیری را داخل قالب فر (که روی آن کاغذ روغنی کشیده‌اید) بچینید.

خمیر‌ها را نزدیک هم قرار دهید، ولی بیش از حد به هم نچسبانید.

روی قالب را بپوشانید و نیم ساعت آن را کنار بگذارید تا نان‌ها کمی پف کنند.

۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن خمیر، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

۱ کاسه استیلی را نیز پر از آب کنید و کف فر قرار دهید (برای نرم شدن نان).

یک عدد تخم مرغ را بشکنید و آرام هم بزنید. با استفاده از قلمو روی خمیر پف کرده تخم مرغ را بمالید.

حال، آن را به مدت ۲۰–۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود. قبل از جدا کردن نان شکلاتی از کاغذ روغنی ۵–۱۰ دقیقه صبر کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.