به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین فهیمی سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت در خصوص انتقال سهام عدالت افراد متوفی گفت: از ۴۹ میلیون نفر مشمول سهام عدالت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از افراد فوت شدند که سهام عدالت بیش از ۲۰ هزار نفر به وراث منتقل شد. وراث میتوانند با مراجعه به سایت شرکت سپرده گذاری به صورت آنلاین از طریق میز خدمت، گواهی حصر وراثت را در سامانه بارگزاری کنند و شرکت سپرده گذاری بعد از استعلام مدارک، سهام عدالت را بین وراث تقسیم میکند.
سخنگوی سهام عدالت افزود: در جلسه روز گذشته شورای عالی بورس، مهلت انتخاب روش آزادسازی سهام عدالت تا ۱۵ خرداد تمدید شد. با توجه به اینکه امکان لغو تصمیم از روش مستقیم به غیرمستقیم وجود ندارد مشمولان این سهام در انتخاب این روش دقت کافی را داشته باشند.
او بیان کرد : بیش از ۳ هزار نقطه در کشور کار احراز هویت را انجام میدهند که علاوه بر بانک، کارگزاریها و دفاتر پیشخوان امکان احراز هویت به صورت آنلاین نیز فراهم شد و افراد با مراجعه به سایت سجام میتوانند به صورت آنلاین احراز هویت شوند.
فهیمی تصریح کرد: آزادسازی سهام عدالت از روز شنبه دهم خرداد به مفهوم عام و گسترده آن یعنی امکان استیفای حقوق همه جانبه سهامداری همانند سایر سهامداران انجام خواهد شد و مشمولان سهام عدالت قادر خواهند بود تمامی حقوق و منافع مالکانه خود را به عنوان سهامدار اعمال کنند.
سخنگوی سهام عدالت تاکید کرد: البته این به معنای درخواست یا تشویق برای فروش سهام نیست بلکه درخواست ما این است که این دارایی ارزشمند را در سبد دارایی خود نگهداری کنند، اما چنانچه قصد فروش این سهام را دارند، میتوانند با دو روش سفارش یکجای فروش با اعطای اختیار به شبکه بانکی به شعب بانکها مراجعه کنند و یا اینکه از روز دهم خردادماه جاری در دفاتر شرکتهای کارگزاری حضور یابند و به انتخاب خود تا سقف ۳۰ درصد از سهامشان را به فروش برسانند.
انتهای پیام /
مگه یه ویرایش گذاشتن چقدرسختههههه
یه سوال داشتم از خدمت شما فردی که فوت شده و یه تعدادی از وراثش حاضر به امضاء و رضایت نسبت به تقسط سهام فرد فوت شده ندارن و با هم مشکل دارن تکلیفشون چیه به عنوان مثال پدری فوت شده و بعد از فوت خودش مادرش هم فوت شده که یک ششم از سهام پسرش بهش تعلق میگیره اما بعد فوت بچه های اون مرحوم حاضر نمیشن که تا سهام برادرشون تقسیط بشه بین فرزندان و همسر اون مرحوم به خاطر مشکلات خانوادگی که دارن تکلیف اون فرزندان و همسر شخص فوت شده چیه لطفا در خصوص چنین مواردی از مسولین مربوطه سوال کنید و اطلاع رسانی کنید با تشکر
لطفا تصمیم گیری ها به گونه ای باشد که من ذی نفع حالیم بشه .
چرا پول های ما هنوز مسدود شده و هیچ خبری نیست
تورو به خداویرایش بزاریدحتماراهی هست
تورو به خداحتمایه راهی هست
مگه این آقای فهیمی نگفت که خبر خوش برای مردم دارم و از ۸خرداد برای همه سهام عدالتیها کد بورسی بدون احراز هویت صادر میشه و کسانی که شماره شبا اعلام نمودن احراز هویت نیاز نیست ...ولی این در حالی است که هیچ سهامی به فرد تعلق نمیگیره تا از طریق سجام احراز هویت نشه و متاسفانه ازدحام مردم و روند رو به رسد کرونا رو شاهدیم.
۲_برای احراز هویت غیر حظوری هم فقط کارت ملی هوشمند قبول میکنند که در حال حاضر اگر کسی کارت ملی هوشمند نداشته باشد باید به پیشخوان دولت مراجعه کند که همان کاسه و همان آش خواهد بود.
30 درصدش چقدر میشه ؟
اینها سئوالیه که همه مردم میخوان بدونن ولی جوابی توی سایتهای رسمی دیده نمیشه ممنون میشم پیگیری کنید و جواب بدید.
من۲۳اردیبهشت به کافی نت مراجعه کرده وایشون گفتن که آزادسازی ربطی به مستقیم و غیرمستقیم نداره درصورتی که روش انتخابی من غیرمستقیم حالاگناه من این وسط چیه؟؟تورو به خداویرایش بزارین
خواهش میکنم ازتون این موردروپیگیری کنید من حاظرم که مالیات پرداخت کنم
تورو به امام حسین یه تجدید نظری بکنید