به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت پنیر یکی از املتهای خوشمزه و خاص است که طرز تهیه آن بسیار آسان است. در تهیه این صبحانه شما تنها نیازمند تخم مرغ و پنیر هستید.
برای این غذا از هر پنیری میتوانید استفاده کنید حتی پنیر صبحانه، ولی اگر میخواهید صبحانه خوشمزه تری برای اهل خانه تهیه کنید بهتر است از پنیر چدار برای این غذا استفاده شود. املت پنیر یک صبحانه ترکیه ایست که ایده جالبی برای دوری از صبحانههای تکراری امروزیست. ماده اصلی این غذا تخم مرغ است.
مواد لازم
تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
نمک: نوک انگشت
فلفل سیاه: نوک انگشت
روغن زیتون: ۱/۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار: ۱۰ گرم
مراحل پخت
ابتدا تخم مرغها را در کاسهای بشکنید.
به آنها نوک انگشت نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
ماهیتابهی نچسب کوچکی روی حرارت پایین گرم کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بعد با احتیاط ترکیب تخم مرغ را اضافه کنید.
ماهیتابه را بچرخانید تا تخم مرغ به صورت یکدست در آن پخش شود.
وقتی تخم مرغ از زیر پخته، ولی از رو کمی شل بود (یعنی تخم مرغ هنوز سفت نشده بود)، پنیر را روی آن بپاشید.
با کفگیر کنارههای املت را از ماهیتابه جدا کرده و املت را از وسط تا کنید.
وقتی املت از زیر طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و املت را در بشقاب بگذارید.
آن را به همراه گوجه فرنگی و چند برش از نان دلخواهتان میل کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/