به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،محسن براتی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان ضمن یادآوری اینکه کشاورزی در آبادان بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و یک محور مهم اقتصادی است، گفت: صنایع تبدیلی باعث کاهش میزان بیکاریهای دائمی و فصلی در مناطق روستایی میشود.
او همچنین تصریح کرد: زمینه مناسب به منظور توسعه بخش کشاورزی از طریق صنایع تبدیلی فراهم میشود و این صنایع به افزایش تولیدات، بهرهوری، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخشهای اقتصادی و کاهش نابرابریهای منطقهای منجر میشود.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان ادامه داد: به همین دلیل است که صنایع تبدیلی را پیش نیاز راهبرد صنعتی شدن و تامین کننده امنیت غذایی در کشور میدانند زیرا این صنایع میتواند از نقش تامینی مواد غذایی و همچنین امنیت غذایی بالایی برخوردار باشند.
براتی با بیان اینکه صنایع تبدیلی باعث ارتقای کشاورزی آبادان میشود، تاکید کرد: صنایع غذایی بیش از ۸۵ درصد صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط به بخش کشاورزی را به نام خود اختصاص داده است و با توجه به آثار مستقیم و غیرمستقیمی که این صنایع از نظر تولید و اشتغال در بخش کشاورزی بر جای میگذارد در حقیقت موجب رشد و شکوفایی اقتصاد در سطح کلان میشود.
انتهای پیام/ د