عباس جمشیدی مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به اینکه یکهزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت چغندر اختصاص داده شد، گفت: برداشت این محصول در این شهرستان از نیمه اردیبهشت ماه آغاز گشته و تا اواخر تیرماه سال جاری ادامه دارد .
او ضمن اعلام برداشت محصول چغندر قند از ارضی کشاورزی بیان داشت: کشت چغندر در سال جاری با همکاری کارخانههای قند اسلام آباد، بیستون، همدان و قزوین انجام شده است.
جمشیدی با شاره به برداشت چغندر قند و ارسال به کارخانه های قند کشور تصریح کرد: پیش بینی میشود ازیکهزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیر کشت چغندرقند ۱۲۰ هزار تن چغندر قند برداشت و به کارخانههای قند کشور ارسال شود.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با بیان اینکه محصول چغندر قند در کشت پائیزه نسبت به کشت بهاره آب کمتری مصرف میکند گفت: پیش بینی میشود عیار و میزان قند چغندرقند پائیزه امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.
انتهای پیام/م