به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه بازدید از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در جمع خبرنگاران گفت: شرکتهای دانش بنیان در کشور مرز پنج هزار شرکت را رد کرده است.
او با بیان اینکه محور توسعه خراسانجنوبی میتواند اقتصاد دانش بنیان باشد، افزود: خراسانجنوبی سابقه کارآفرینی و دانشگاههای بسیار خوبی را دارد.
ستاری ادامهداد: شرکتهای دانشبنیان وابسته به دانشگاههای خراسانجنوبی نیز به سرعت میتوانند رشد کرده و امیدواریم با همکاری و پیگیریهای استاندار امکانات و تجهیزات بهتری در اختیار پارک علم و فناوری استان قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: بررسی مشکلات مرکز رشد و شرکتهای دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه اولویت دانشگاههای نسل ۳ و ۴ باید حل معضلات مردم باشد، افزود: مردم باید حس کنند که فعالیتهای پژوهشی و افزایش دانشجویان و اعضای هیئتهای علمی دانشگاهشان در بهبود شرایط آنان تأثیر دارد.
او گفت: بر این اساس اولویت دانشگاههای خراسانجنوبی باید حل مسائل و مشکلات مردم استان باشد و این گونه میتوانیم پایه یک اقتصاد دانش بنیان قوی داشته باشیم.
ستاری بیانکرد: در موضوع کرونا آن چیزی که باعث شد که بر موج اول شیوع کرونا غلبه کنیم حضور و نوآوری شرکتهای برآمده از دل همین دانشگاههای کشور بود.
او ادامهداد: این موضوع باعث شد در همان روزهای اول نیازی به واردات دارو و بسیاری از تجهیزات بیمارستانی و امکانات مورد نیاز بخشهای icu نداشته باشیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید به زیر ساختهای شرکتهای دانشبنیان خراسانجنوبی کمک کنیم، گفت: علیرغم این مسئله وضعیت پارک علم و فناوری استان و تعداد شرکتهای دانشبنیان با چند سال گذشته قابل مقایسه نیست.
ستاری با بیان اینکه در موضوع کرونا تسهیلات خوبی به شرکتهای دانش بنیان متضرر از این امر و شرکتهای فعال در این موضوع دادیم بیان کرد: قراردادهای مفصلی در موضوع تولید واکسن و دارو با این شرکتها بستهایم.
انتهای پیام / ط آ