تابش گفت: باید نظارت شود که شکر‌ با قیمت مناسب در بازار عرضه شود.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس تابش رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان در حاشیه ستاد تنطیم بازار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بحث طبقه بندی و قیمت گذاری کالا را در مصوبات تنظیم بازار داشتیم و بنا شد تا تعدادی از کالا‌ها قیمت تثبیتی داشته باشند؛ این به معنای آن است که دستگاه‌های مرتبط با این حوزه باید آنالیز‌های لازم را انجام داده و مستندات خود را به سازمان حمایت ارائه کنند؛ کارشناسان ما در این سازمان هم ارزیابی‌های لازم را انجام خواهند داد.

او گفت: قیمت برخی کالا‌ها هم توسط اتحادیه‌ها و انجمن‌ها بر اساس ضوابط محاسبه شده  و به سازمان حمایت ارجاع می‌شود که در این سازمان با مستندات ارائه شده مطابقت داده و نتیجه نهایی در سامانه ۱۲۴ درج می‌شود. کالا‌هایی هم هستند که توسط خود واحد تولیدی قیمت‌گذاری شده و با ضوابط تعیین و تثبیت قیمت کنترل خواهد شد.

تابش بیان کرد: اطلاعیه‌ای برای تغییر قیمت در بازار صادر کرده‌ایم که تولیدکننده و عرضه کنندگان را موظف به اطلاع رسانی برای تغییر قیمت می‌کند؛ باید مستندات ارایه شده در خصوص لزوم افزایش قیمت را سازمان حمایت بررسی کند. ارزیابی تغییر قیمت ماکارونی صورت گرفت و درباره لوازم خانگی هم افزایش قیمت‌های بدون فرایند را قبول نداریم و از ذینفعان این موضوع تقاضا داریم تا برای مدیریت قیمت و حمایت از تولید به سازمان حمایت مراجعه کنند. درباره شکر هم قیمت ۶ هزار و ۳۰۰ تومان را برای درب کارخانه ثبت کردیم. قیمت گذاری برای انواع بسته‌بندی هم در چند روز آینده انجام خواهد شد.

رئیس سازمان حمایت با اشاره به علت تاخیر توزیع شکر گفت: باید نظارت شود که شکر‌های ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی با قیمت مناسب در بازار عرضه شود. هر هفته ۵ قلم کالا به صورت ویژه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

او درباره دپوی خودرو‌های صفر کیلومتر تصریح کرد: ما تا ۳ خرداد ۹۹ به پارکینگ دار‌ها و مالکان خودرو‌های صفر کیلومتر مهلت داده بودیم و بعد از این تاریخ دستگاه‌های نظارتی حضور خودروی بدون پلاک را احتکار می‌دانند. این موارد به سازمان تعزیرات ارجاع داده می‌شود که در مرحله اول صاحب کالا را ملزم به عرضه با قیمت کارخانه خواهد کرد و در صورت تمکین نکردن از طریق دستگاه‌های قضایی در اختیار خودروساز‌ها قرار می‌گیرد و در نهایت از طریق قرعه‌کشی عرضه خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول خودرو به عنوان کالای مصرفی باید با مبنای قیمت کارخانه خرید و فروش شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۹:۱۴ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
3200 تومن کردی 7 تومن تازه داری منت نظارت میزاری خداوند امثال شما را در کل زمین نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
ما اگر سازمان حمایت از مصرف کننده نخواهیم باید چکار کنیم این سازمان روی هر کالایی که دست می گذارد قیمت ان را بجای کاهش به یکباره افزایش می دهد عامل گرانی خود شما هستید که به یکباره صبح از خواب بیدار می شوید و یک قیمت جدید اعلام می کنید همین شکر تولید داخل با کیفیت را هفته گذشته از مغازه خرده فروشی کیلویی 4500 خریدم ولی الان هیچ کسی با این قیمت نمی فروشد. می دانید چرا ؟ .چون سازمان محترم حمایت از مصرف کننده 2 هزار تومان به قیمت اضافه کرده است و فروشنده ها همین را مبنا قرار داده اند . واقعا سازمان حمایت از چه چیزی حمایت می کند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
خب طرف خودرو را به صورت صوری میفروشه به آشناهای خودش و دوباره پس میگیره . این افراد اگر قرار بود کار درست را انجام بدن که خودرو احتکار نمی کردند . پس درستش اینه که خودروها را در قرعه کشی بفروشن و پولش را بدن احتکار کننده ، البته جریمه احتکار که جای خودش باید باقی باشه .
آخرین اخبار