کیا قدمی عضو تیم ملی وزنه برداری ایران در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص شرایط این روزهای خود و تمریناتش اظهار داشت: همان موقع که سالنها به خاطر ویروس کرونا بسته شد، به اداره کل ورزش و جوانان استان رفتم و مجوز تمرینات انفرادی در سالن را گرفتم. پس از اینکه سالنها باز شد، تمریناتم را ادامه دادم و از این لحاظ عقب نیستم. از همان روزی که اردوی تیم ملی تعطیل شد تا به امروز تمریناتم را داشتم.
قدمی درباره بلاتکلیفی به وجود آمده برای بسیاری از وزنه برداران در خصوص مسابقات تصریح کرد: این موضوع را از ۲ جنبه میشود بررسی کرد. اول اینکه مسابقات مشخص نیست و انگیزه داشته باشیم برای تمرین بیشتر و همچنین برخی هم اعتقاد دارند با وجود بلاتکلیفی به وجود آمده چرا تمرین کنیم؟ من دیدگاه اول را دارم و وقت بیشتری برای افزایش رکوردهایم میگذارم.
بیشتر بخوانید: واکنش کوروش باقری به ادعای جنجالی سلیمی پس از ۴ سال
او درمورد رسیدن به سن ۳۰ سالگی و ادامه راهش در وزنه برداری گفت: از برخی لحاظ خودم را مثل بچههای مهد کودکی میبینم. تا وقتی که توان بدنی داشته باشم وزنه میزنم. حالا مهم نیست ۴۰ یا ۵۰ سال سن داشته باشم. خیلی ها را میشناسم که در ۲۰ سالگی وزنه برداری را کنار گذاشتند.
قدمی درخصوص اینکه توانست به حق خودش در وزنه برداری برسد، یا نه، تاکید کرد: به هیچ وجه. اما هیچگاه ناامید هم نشدم. خیلی از افرادی که مدال المپیک و جهانی گرفتند، یک سوم من تمرین نکردند. من از همه چیز مثل چهره اجتماعی ام راضی هستم. اما هیچوقت به حقم نرسیدم، چرا که من به المپیک فکر میکردم. در بازیهای آسیایی مدال گرفتم، اما وزنههایی هم که باب میلم بود را نزدم. گاهی نمیشود که نمیشود! گاهی هم یک شبه، قرعه به نام یک فرد خاص میشود.
قدمی گفت: این راهی است که انتخاب کردم و حالا بلد نیستم که بروم و بیل بزنم. زندگی من وزنه برداری است و تا جایی که توان داشته باشم، به راهم ادامه میدهم.
بیشتر بخوانید: ارقام عجیب و باورنکردنی ملیپوشان وزنهبرداری در لیگ
عضو تیم وزنه برداری دانشگاه آزاد با گلایه از مبالغ لیگ وزنه برداری گفت: شنیدم که برخی از وزنه برداران با مبلغ ۵۰ میلیون تومانی در لیگ وزنه زدند که به نظر من این رقم خیلی هم بالا بوده است. برخی از بچهها با مبالغ ۱۰ یا ۱۵ میلیون تومانی امسال وزنه زدند. وزنه برداری همیشه در المپیک مدال آوری کرده و ورزش سنگینی است. اما تنها ۵ یا ۶ تیم در لیگ حضور دارند که فقط ۲ تیم توانایی پرداخت قراردادها را دارند.
او گفت: برخی از تیمها قرارداد یک یا ۲ میلیون تومانی بسته اند. سال هاست که بچهها به این موضوع اعتراض میکنند. اگر قراردادهای والیبالیستها به مرز ۲ میلیارد تومان رسیده است آنها میتوانند با این پول ۴ تیم را در لیگ وزنه برداری داشته باشند. به نظر من مسئولان باید درباره این موضوع صحبت کنند، اما این کار ظلم به وزنه برداری است. وزنه برداری در المپیک و بازیهای آسیایی همیشه مدال آوری کرده است و حق این رشته است که حداقل ۱۳ یا ۱۴ تیم در لیگ داشته باشد.
عضو تیم ملی وزنه برداری درباره هزینههای این رشته برای ورزشکاران تصریح کرد: یک وزنه بردار وقتی میخواهد مکمل خیلی معمولی استفاده کند، یک میلیون تومان هزینه میکند. زمانی که جوانتر بودم خیلی درباره این مسائل مصاحبه میکردم. اما حس میکنم از حالا به بعد باید منتظر معجزه باشیم. خیلی از افراد برای حضور در لیگ وزنه برداری مشتاق هستند، اما راه را نمیدانند.
بیشتر بخوانید:زارعی: بلاتکلفی به وجود آمده در وزنهبرداری یک بحران جهانی است/ باید معنی ورزش حرفهای را بدانیم
او با انتقاد از برخی تیمداران در لیگ وزنه برداری گفت: برخی اعتقاد دارند که حتما باید در لیگ عنوان به دست بیاورند. نمیشود که ۱۰ تیم عنوان قهرمانی را به دست بیاورند. ۳ سکو فقط وجود دارد و وقتی میپرسند که آیا قهرمان میشویم یا نه به آنها گفته میشود، شاید. آنها هم تیم داری نمیکنند. این طرز تفکر، اشتباه است.
ملی پوش کرمانشاهی وزنه برداری ایران درباره همکاری مسئولان استانی با او گفت: من انتظار مالی از هیئت وزنه برداری و اداره کل ورزش استان ندارم. انتظار حمایت مالی، طرز تفکر ۱۲ سال پیش من بود. وقتی فهمیدم روال به چه صورتی است، حساب کار دستم آمد. اما همکاری خوبی با من داشتند. بعد از تعطیلی سالنها به محض اینکه پایم را در اداره کل گذاشتم، کلید سالن را در اختیارم گذاشتند.
او گفت: هیئت وزنه برداری کرمانشاه هم مثل خیلی از هیئتها اوضاع مالی خوبی ندارد، اما همکاری خوبی با من داشت. ابتدای شیوع ویروس کرونا، هر روز ۳ سالن بسته میشد، اما دوستان همکاری خوبی با من داشتند. بدون هیچ سوالی کلید سالن را در اختیارم گذاشتند.
بیشتر بخوانید: بیرالوند: پول قرارداد وزنه برداران ملی پوش اندازه یک پراید هم نمیشود/ برای کسب سهمیه المپیک عقب نشینی نکردم
قدمی درباره رکوردگیری آخر تیم ملی در اسفند سال ۹۸ گفت: به دلیل شرایط پیچیدهای که به وجود آمده بود طبق اعلام محمدحسین برخواه فقط رکوردگیری کردیم و نفرات اصلی و رزرو مشخص شد. من و هاشمی به عنوان نفرات اصلی و حافظ قشقایی و صالح چراغی به عنوان نفرات رزرو انتخاب شدند.
انتهای پیام/