به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فرزاد قلندری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گفت:علاج واقعه قبل از وقوع به مراتب تبعات کمتری خواهد داشت و مسوولان با هماهنگی مردم در این راستا می تواند از خسارات حوادث احتمالی بکاهد.
او بحران را حاصل دخالت بشری برطبیعت و نیز رخدادهای طبیعی دانست و گفت: متاسفانه بحران حاصل از حوادث طبیعی قابل پیش بینی نیست برای این منظور باید همیشه آمادگی لازم جهت مقابله و پیشگیری داشته باشیم.
معاون عمرانی استاندار اردبیل افزود: دستگاه های متولی در بخش های مختلف باید جهت مقابله با شدت بحران بصورت میدانی وارد گود شده و در اسرع وقت خطرات احتمالی را کاهش دهند.
قلندری آموزش و مهارت را در پیشگیری از وقوع حادثه مهم ارزیابی کرد و گفت: نیروهای امدادی با برگزاری مانورهای اساسی و آموزش افراد عادی در ایجاد بستر مقابله با حوادث نقش مهم دارند.
او افزود: اجرای قانون در دستگاه های اجرایی یک اصل است و هر دستگاه صرفا طبق قانون وظایف محوله را در اسرع وقت انجام دهد قطعا بسیاری مشکلات و موازی کاری ها بر طرف می شود.
رییس ستاد پیشگیری از بحران استان اردبیل تصریح کرد:در فصل تابستان مشکلاتی از قبیل قطعی برق، احتراق مزارع پیوسته ، جنگل و مرتع موجب ایجاد بحران در منطقه می شوند در این زمینه دستگاه های متولی با هماهنگی فرمانداران در کنترل و مدیریت مسایل باید برنامه مدون داشته باشند.
قلندری با اشاره به اینکه با جان مردم نمی توان تعارف کرد افزود: هر اتفاق ناگواری اعم از طبیعی و انسانی در منطقه رخ دهد سختی و مشکلات این اتفاقات گریبانگیر مردم می شود.
معاون عمرانی استاندار اردبیل اضافه کرد:علاوه بر موارد مذکور مبارزه با آفات مزارع و حمله ملخ، و کنترل سیلاب اقدامات خوبی از سوی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی انجام شده و شرکت آب منطقه ای نیز برای ارایه گزارش در کنترل سیلاب ها و نحوه آبدهی چاه عمیق ها آمادگی داشته باشد.
او تعمیر و تجهیز امکاناتی از قبیل تراکتور، خودروهای آتش نشانی و سایر خودرو ها را یاداور شد و گفت: به روز رسانی تجهیزات در آستانه برداشت محصول که احتمال حریق در مزارع وجود دارد ضروری است.
معاون عمرانی استاندار اردبیل در پایان ضمن قدردانی از سازمان جهاد کشاورزی ، منابع طبیعی و سایر ارگان ها از مدیرکل مدیریت بحران خواست لیست کاستی ها، اقدامات و برنامه های لازم احصا و در کارگروه ویژه بررسی شود.
انتهای پیام/ح