به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمد فیروزی کارشناس واحد بهداشت محیط سپیدان با اشاره به تعطیلی یک کارگاه شیرینی پزی، اظهار کرد: تاکنون چند اخطار کتبی برای این واحد شیرینی پزی صادر شده است که به علت توجه نکردن به رفع نواقص موجود، این واحد تعطیل و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
او، رعایت نکردن بهداشت فردی از سوی کارکنان، رعایت نکردن بهداشت محیط، استفاده نکردن از روپوش، کلاه و مایع ضدعفونی را از تخلفات عمده این واحد صنفی برشمرد و ادامه داد: هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شود، بر اساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، جرم است و افراد متخلف تحت پیگرد قضایی قرار میگیرند.
انتهای پیام/