پس از شیوع کرونا در جهان راهکارهای مختلفی برای مبتلا نشدن به این ویروس در بین مردم رواج یافته است که بیشتر آنها بدون پایه علمی هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع گسترده ویروس‌ کرونا در سراسر جهان، راهکارهای مختلفی برای خلاصی از این بیماری در میان مردم رواج یافته است. فراوانی این شایعات، که غالبا بدون پایه علمی هستند، چنان است که سازمان جهانی بهداشت تصمیم گرفته است تا به بررسی شماری از آن‌ها بپردازد.

هیچ شواهدی وجود ندارد که ثابت کند سردی هوا ویروس‌ کرونا را می‌کشد. دمای طبیعی بدن انسان ۳۶.۵ تا ۳۷ درجه است، فارغ از اینکه دمای هوای بیرون چقدر باشد، در نتیجه ویروس می‌تواند دوام بیاورد.

ویروس کرونا با حمام آب گرم از بین نمی‌رود

اگر تصور کرده‌اید که حمام آب گرم در پیشگیری از‌ کرونا موثر است باید بدانید که این نظر پایه‌ای علمی ندارد. دمای طبیعی داخل بدن شما بین ۳۶.۵ تا ۳۷ درجه باقی می‌ماند مستقل از اینکه دمای داخل حمام چقدر باشد. دوش گرفتن با آب بسیار داغ می‌تواند مضر باشد و باعث سوختگی شود.

کرونا از طریق نیش پشه منتقل نمی‌شود

تا به امروز هیچ اطلاعات یا شواهدی مبنی براینکه ویروس کرونا می‌تواند از طریق نیش پشه منتقل شود به دست نیامده است. این ویروس در درجه اول از طریق بزاق دهان یا ترشحات بینی فرد مبتلا به هنگام سرفه یا عطسه منتقل می‌شود.

نیش پشه

دست‌خشک‌کن‌ها در کشتن کرونا موثر نیستند

دستگاه‌های دست‌خشک‌کن که عموما در سرویس‌های بهداشتی تعبیه شده‌اند در کشتن ویروس کرونا موثر نیستند. آن‌چه می‌تواند ویروس را بکشد همان شستن دست با ژل‌های الکلی یا با آب و صابون است. پس از شستشوی دست‌هایتان می‌توانید با دستمال توالت یا دست‌خشک‌کن‌های گرم آن‌ها را خشک کنید.

دست خشک کن


بیشتر بخوانید


فقط افراد مسن به کرونا مبتلا نمی‌شوند

افراد در هر سنی می‌توانند به ویروس کرونا مبتلا شوند. اما افراد مسن و افراد دارای سابقه ابتلا به بیماری‌هایی همانند: آسم، دیابت و بیماری‌های قلبی در مقابل این ویروس آسیب پذیرتر هستند.

سازمان جهانی بهداشت به تمامی افراد در هر سنی که هستند، توصیه می‌کند برای محافظت از خود در برابر ویروس کرونا بهداشت فردی را رعایت کند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
س
۱۳:۵۶ ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
ممنون از مطالبی که گذاشتین