مریم نصراللهی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تغذیه کودکان، اظهار کرد: تا پیش از سن ۵ سالگی والدین بسیار باید مراقب تغذیه کودکان خود باشند؛ زیرا مصرف انواع خوراکیهای پرضرر با کاهش اشتها موجب عدم مصرف مواد غذایی مفید شده و سیستم ایمنی بدن کودک را ضعیف میکند.
او افزود: والدین باید توجه داشته باشند که اگر کودک زیر یک سال دارند، نباید او را با طعم شکلات آشنا کنند. اولین تغذیه کودک میتواند در ذهن او باعث ایجاد پایه و الگوی تغذیهای نامناسب شود و او برای همیشه با این رژیم خو بگیرد؛ بنابراین با اضافه کردن انواع شیرینیهای شیمیایی به تغذیه کودک به الگوی تغذیهاش لطمه نزنید و ذائقه او را با شیرینی آشنا نکنید.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه تغذیه کودکان و خردسالان باید متفاوت باشد، گفت: از گنجاندن مواد انرژیزا، انواع شیرینیجات و فستفودها در رژیم غذایی کودک اجتناب کنید.
نصراللهی در ادامه یادآوری کرد: مصرف فراوان شکلات کاکائویی میتواند کودکان را تحریکپذیر و یا بیش فعال بار بیاورد؛ زیرا این خوراکی سطح فعالیت کودک را نسبت به همسالانش به شکل غیرعادی افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید
او بیان کرد: شکر موجود در شکلاتها سبب بیشفعالی کودک شده و حتی در مواردی زمینه ابتلای او به بیماری دیابت را فراهم میکند. برخی شکلاتها حاوی مواد نگهدارنده هستند که می تواند برای کودک پرمخاطره باشد؛ زیرا براساس یافتههای پزشکی مصرف بیش از اندازه نگهدارندهها ممکن است به سلامت جسمی و روانی کودک آسیب برساند.
انتهای پیام/