به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کرامبل آلو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
این دسر خوشمزه رو میتونید با آلو شابلون درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
کرامبل آلو یه دسر تابستانی سریع و آسونه. حتی اگه آشپزیتون خوب نیست هم میتونید این دسر رو به راحتی درست کنید. آن را با بستنی سرو کنید و لذت ببرید!
مواد لازم:
۱۱۵۰ گرم آلو
۱۰۰ گرم شکر سفید ½ پیمانه
۱ قاشق چایخوری رندهی پوست لیمو
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
برای کرامبل:
۱۲۵ گرم آرد ۱ پیمانه
۳۰ گرم پودر بادام ⅓ پیمانه
۶۷ گرم شکر قهوهای ⅓ پیمانه
½ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر بیکینگ
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۹۰ گرم کره سرد مکعبی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
آلوها را خرد کنید. در کاسهی بزرگی بریزد و شکر سفید، نشاسته ذرت، پوست لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، تا زمانی که ترکیب شود.
مواد را به یک قالب ۲ سانتی منتقل کنید.
در یک کاسهی بزرگ مواد لازم برای کرامبل را بریزید و با نوک انگشتان مالش دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.
مخلوط کرامبل را روی مخلوط آلو بپاشید. برای مدت زمان ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود بپزید.
اجازه دهید کاملا خنک شود و با بستنی سرو کنید.
منبع: شفان
انتهای پیام/