به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان تأکید میکنند، کربوهیدرات چیز بدی نیستند، مادامی که منابع صحیحی را انتخاب کنید؛ طبق این مطالعه کربوهیدراتهای موجود در غلات کامل میتوانند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند.
دیابت نوع ۲ در حال تبدیل شدن به یک تهدید واقعی است؛ از طرفی دیابت نوع دو تشخیص داده نشده یکی از مشکلات رایج در سیستمهای درمانی است.
بسیاری از افراد بر این باورند که حذف کربوهیدرات یا چربیها به طور کامل از رژیم غذایی به آنها در کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک میکند. اما آنها غالبا این واقعیت را نادیده میگیرند که یک رژیم متعادل تنها راه حل برای در امان بودن از بیماریهاست.
یک مقاله تحقیقاتی مصرف بیشتر کربوهیدراتهای باکیفیت، به ویژه غلات کامل را با خطر کمتری برای دیابت نوع ۲ مرتبط میکند.
غلات کامل دانههایی هستند که سبوس و جوانه آنها جدا نشده است؛ آرد سبوس دار، بلغور گندم، بلغور جو دو سر، بلغور ذرت کامل و برنج قهوهای در این دسته قرار میگیرند.
محققان آمریکایی که این پژوهش را برعهده داشتند همچنین دریافتند، جایگزینی کربوهیدرات با کیفیت پایین با مواد مرغوب دارای مزایای عمده سلامتی است.
کیم براون، نویسنده اصلی پژوهش از دانشگاه هاروارد در ایالات متحده گفت: این نتایج اهمیت تمایز بین کربوهیدراتها از منابع کم کیفیت و با کیفیت هنگام بررسی خطر دیابت را برجسته میکند.
براون افزود: انجام مطالعات مشابه در افراد با پیشینههای مختلف اقتصادی-اجتماعی، قومیت و سن، بینشی را در مورد میزان کاربرد این یافتهها برای سایر گروهها فراهم میکند.
منبع: فارس
انتهای پیام/