طبق جدیدترین پژوهش‌ها، در صورتی که چین قراردادی هسته‌ای با آمریکا به امضا برساند، خسارت‌های فراوانی را از لحاظ ظرفیت‌های موشکی خود متحمل خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه دیفنس نیوز در گزارشی اعلام کرد پژوهشگران با انتشار نتایج تحقیقاتی جدید، در خصوص امضای یک پیمان هسته‌ای از سوی چین با آمریکا هشدار داده و اعلام کرده‌اند این مسأله می‌تواند خسارتی فراوان را برای پکن به بار آورد.

بر این اساس، طبق یک ارزیابی امنیتی منطقه‌ای، در صورتی که چین یک پیمان کنترل تسلیحاتی جدید با آمریکا مانند پیمان «آی ان اف» (پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد که میان آمریکا و شوروی سابق منعقد شده بود) به امضا برساند، ممکن است به از دست دادن ۹۵ درصد از ظرفیت موشک‌های بالستیک و کروز پکن منجر شود.

پژوهشگران موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک (IISS) که در لندن مستقر است، در تحقیقات خود با عنوان «بررسی امنیت منطقه‌ای آسیا- اقیانوسیه ۲۰۲۰» اعلام کردند پکن در صورتی که به یک پیمان جدید شبیه «پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد» (آی ان اف) ملحق شود، مجبور خواهد شد ۹۵ درصد از موشک‌های موجود بالستیک و کروز خود را منهدم کند.

همچنین در ادامه این تحقیقات آمده که انتظار داشتن از چین برای امضای چنین قراردادی بطور کلی امری غیرمنطقی است؛ چرا که بیشتر موشک‌های چین در رده موشک‌های کوتاه برد و میان برد قرار دارد و همین مسأله سبب شده تا به این کشور امتیازی قابل مقایسه در برابر کشور‌های دیگر در منطقه داده شود.

طبق برآورد موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک، چین بیش از ۲۲۰۰ موشک دارد که می‌توانند در صورت امضای چنین قرادادی، شامل این پیمان شوند. همچنین بنابر یک ارزیابی که در سال ۲۰۱۹ انجام گرفت، چین تنها ۹۰ موشک بالستیک قاره پیما دارد که می‌تواند به خاک آمریکا برسد.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان برد موسوم به «آی ان اف» پیمانی برای کنترل تسلیحاتی میان آمریکا و شوروی سابق بود که در تاریخ ۸ دسامبر ۱۹۸۷ میان «میخائیل گورباچف» دبیرکل حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی و «رونالد ریگان» رئیس جمهوری وقت آمریکا به امضا رسید.

بر پایه این معاهده، توسعه و ساخت تمامی موشک‌های زمینی با بُرد ۵۰۰ تا ۵۵۰۰ کیلومتر ممنوع شد. این توافق در سال‌های پایانی جنگ سرد میان آمریکا و شوری به امضا رسید.

گفتنی است در اکتبر ۲۰۱۸ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا رسما خروج کشورش از این پیمان را اعلام کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۸:۰۱ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
حاکمان چین چرا انقدر ترسواند؟؟ ترس مقابل آمریکا رو کنار بگذارید.
آمریکا تو ضعیفترین و شکننده ترین حالت ممکنه.
جمهوری اسلامی ایران یک تنه دهان آمریکا رو سرویس کرده
.تا شما ترسوها (چین و روسیه و هند) بخودتون بیاید.
چین: شوروی رو مد نظر قرار بده که چجوری سقوط کرد. بخاطر اعتماد به آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۵ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
نابودی موشکهای(500 تا 5500) فقط به ضرر روسیه و چین و به نفع آمریکاست. چون این آمریکاست که برای نمونه نزدیک مرزهای چین مثل کره و ژاپن و نیز نزدیک مرزهای روسیه نظیر اروپا پایگاه نظامی دارد و به همین دلیل برای تهدیدروسیه یا چین کافی است برد موشکهای آمریکا 450 کیلومتر باشد. اما چین و روسیه در نزدیکی آمریکا و نیز انگلس پایگاه نظامی ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
اشکال نداره خودمون میشیم قدرت اول موشکی جهان
آخرین اخبار