مدیرکل عشایر فارس گفت: عشایر ۲۰ درصد گوشت قرمز کشور را تامین می‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، روح الله بهرامی مدیرکل عشایر فارس با اشاره به تاثیر بارش‌های بسیار خوب بهار امسال در بهبود تولیدات عشایر، گفت: امسال با بهبود علوفه، تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کشور ۱۵ درصد افزایش یافته است.

او با بیان اینکه ۲۰ درصد گوشت قرمز کشور از سوی عشایر تولید می‌شود که امسال شاهد افزایش تولید در این بخش هستیم، گفت: عشایر کشور با در اختیار داشتن ۲۲ میلیون راس دام، سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

مدیرکل عشایر فارس با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری عشایر، ادامه داد: این جمعیت، سالانه ۶ میلیون تن انواع محصولات لبنی، دامی و صنایع دستی را تولید و روانه بازار می‌کند.

او به تولیدات عشایر استان فارس هم اشاره کرد و گفت: استان فارس با ۳ میلیون راس دام سبک ۱۲ و نیم درصد از گوشت قرمز کشور را تامین می‌کند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار