به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدمحمدزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بالا بردن سطح آگاهی عمومی در مورد اهمیت شیر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و تأکید مجدد بر اهمیت صنعت شیر و لبنیات را میتوان از مهمترین عوامل بالا بردن مصرف شیر در استان نام برد.
محمدزاده عنوان کرد: در سال ۱۳۹۸ مقدار ۱۷۴ هزار تن شیر در استان خراسان شمالی تولید شد که این میزان نسبت به سال قبل ۵ درصد افزایش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: با توجه به اهمیت شیر و نقش آن در تأمین سلامت افراد جامعه، این معاونت ضمن اجرای برنامههای اصلاح نژادی، استفاده از دامهای پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام، دادن مشاوره و پرداخت تسهیلات بانکی به دامداران، سعی در افزایش تولید شیر در استان دارد.
انتهای پیام/د