به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ معصومه خاناحمدی رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه، خودباوری شرکتهای دانشبنیان، اعتماد دولت و بدنه حکومت به این شرکتها را از نکات مثبت بحران کرونا برشمرد و گفت : شرکتهای فناور در همه بحرانها پای کار هستند و اگر به توان و ظرفیت آنها و جوانان توجه شود میتوانند در همه زمینهها برای برونرفت از مشکلات آستین همت را بالا بزنند.
او گفت : متاسفانه مردم تاثیر محصولات فناورانه را در زندگی شخصی خود درک نمیکنند؛ شیوع کرونا نشان داد شرکتهای دانشبنیان در شرایط بحرانی میتوانند نیازهای عامه مردم را تامین کنند و در این شرایط بسیاری از شرکتهای تحت حمایت پارک وارد چرخه تولید اقلام بهداشتی شدند.
خان احمدی افزود: بعد از جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در تاریخ سوم اسفند مشخص شد در تولید نیازهای اولیه بهداشتی مشکل داریم و در تاریخ ۲۵ اسفند با ورود شرکتهای دانشبنیان مشکلات تولید اقلام بهداشتی در استان برطرف شد، بطوریکه حدود ۹۰ درصد ماسکهای ان ۹۵، ۵۰ درصد محصولات بهداشتی، ۷۶ درصد لباسهای محافظ و ۹۰ درصد شیلدهای موردنیاز استان را شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور تحت حمایت پارک تولید کردند.
او افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا فناوریهای پیشرفته را در مسیر پیشگیری و درمان کرونا به کار گرفتیم و در همین راستا یکی از شرکتهای فناور مجوز ساخت دستگاههای تخصصی اسکن ریه را از دانشگاه علوم پزشکی دریافت کرد.
خان احمدی گفت: مجوز ساخت دستگاههای ضدعفونیکننده با یو وی، تولید ماسکهای قابل انطباق با صورت و فیلتر تعویضشونده، سوآپ نمونهبرداری پلیمری و تحقیقات اولیه برای دستیابی به داروی گیاهی در بیمارستان بخش دیگری از فعالیتهای شرکتهای فناور تحت حمایت پارک و علم و فناوری کرمانشاه در زمان بحرانی کنونی است.
او گفت: تغییر سیستم و خط تولید سنتی بسیار سخت است در حالی که شرکتهای فناور این قابلیت را دارند که در ۱۵ روز خط تولید جدید را متناسب با نیاز روز جامعه تغییر دهند و محصول خود را وارد بازار کنند.
او افزود: کرونا نشان داد هرچه قدر در اقتصاد دیجیتال سرمایهگذاری کنیم باز هم کم است و پارک علم و فناوری وظیفه خود میداند تا شرکتها را به سمت اقتصاد دیجیتال و استفاده از فضای مجازی سوق دهد .
انتهای پیام/د