رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس، گفت: ۱۴۰ کانون و اردوگاه فرهنگی و تربیتی استان آماده برگزاری فعالیت‌های تابستانی دانش آموزان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سعید خادمی رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس در جلسه ویدئو کنفرانس معاونان پرورشی و تربیت بدنی، کارشناس مسئولان و کارشناسان فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی و مدیران کانون‌های فرهنگی تربیتی قطب یک استان، بیان کرد: برنامه ریزی لازم برای فعالیت‌های اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان انجام شده و بر همین اساس در سطح مدارس و کانون‌های فرهنگی تربیتی نیز محتوای الکترونیکی مورد نیاز تهیه و تولید شده است.

او، با اشاره به اینکه برگزاری اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس و اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تعطیلات تابستان، فرصت بسیار مناسبی برای مهارت‌آموزی و شکوفایی کودکان و نوجوانان است، تصریح کرد: در این راستا ۱۲۰ کانون فرهنگی و تربیتی و ۲۰ اردوگاه فرهنگی و تربیتی در سطح استان برای استقبال از دانش‌آموزان در تابستان و ارائه خدمات آماده هستند.

خادمی نقش والدین در سپری کردن مطلوب اوقات فراغت دانش‌آموزان را مهم دانست و ادامه داد:والدین باید راه‌های صحیح استفاده از اوقات طلایی را به فرزندان خود نشان دهند.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس افزود: اوقات فراغت دانش‌آموزان فرصتی برای فراگیری مهارت‌ها و آموزش‌های مختلف به شمار می‌آید و برنامه‌ریزی در این زمینه باید بر اساس علایق و توانایی‌های جوانان و نوجوانان انجام شود و به گونه‌ای باشد که علاوه بر شکوفایی استعدادها و توانایی‌های این قشر، ایامی خوش نیز برای آن‌ها رقم بزند.

او، اضافه کرد: پایگاه‌های اوقات فراغت استان در رشته‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، مهارت‌ آموزی و ورزشی اقدام به برگزاری کلاسهای تابستانی می‌کنند.

خادمی اظهار کرد: تمامی فعالیت‌های تابستانی بر اساس تولید محتوای آموزش الکترونیک و شبکه شاد است و کلاس‌های اوقات فراغت با توجه به وضعیت ویروس کرونا از تیر ماه تا نیمه شهریورماه است.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس گفت: پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان و تربیت نسلی هنرمند، ورزشکار و قهرمان در سایه افزایش اعتبارات، تأمین امکانات، ایجاد انگیزه، استفاده از مربیان مجرب و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی با نهاد تعلیم و تربیت محقق می‌شود.

او، بیان کرد: اگر تربیت نسلی با این خصایص حائز اهمیت است، باید زمینه و بستر آن را در چارچوب نهاد آموزش و پرورش و پروتکل‌های وزارت بهداشت و با برنامه ریزی دقیق در اولویت قرار داد.

خادمی تصریح کرد: در قطب یک معاونان پرورشی و تربیت بدنی، کارشناس مسئولان و کارشناسان فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی و مدیران کانون‌های فرهنگی تربیتی استان، ادارات آموزش و پرورش نواحی چهار گانه شیراز، سروستان، مرودشت، خرامه، بیضا، سپیدان، کوار، زرقان، میمند و ارژن حضور دارند.

انتهای پیام/ت

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.