به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدرضا مشایخی معاون استاندار آذربایجان شرقی و فرماندار ویژه شهرستان میانه روز دوشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با حضور معاون نظارت بر امور زیربنایی روستاهای استان با اشاره به اعتبارات سال گذشته شهرستان، گفت: از تمامی منابع به مبلغ ۹۷۸ میلیارد ریال تا کنون ۳۴۳ میلیارد ریال معادل ۳۰ درصد اعتبارات تخصیص یافته است.
اوبر این اساس از تمامی مدیران عضو کمیته برنامه ریزی شهرستان خواست تا در مدت باقیمانده نسبت به جذب و تکمیل اعتبارات لازم برای اجرای پروژهها اقدام کنند.
او همچنین با بیان اینکه تمامی پروژههای اجرا شده در شهرستان بر اساس دستورالعملها و به صورت استاندارد بوده است و پاسخگوی دستگاههای نظارتی استان بوده ایم، اجرای درست پروژهها و مدیریت صحیح را در نهایت سبب رضایتمندی مردم عنوان و تاکید کرد: تمامی پروژهها را با همین رویه اجرا خواهیم کرد.
مشایخی با اشاره به جلسه اخیر برگزار شده در استان با حضور مدیران کل از تصویب اجرای پروژههای مهم و اولویت دار برای بهره برداری در سال جاری خبر داد و گفت: در بخش معدن، عملیاتی شدن واگذاری پهنه برای سرمایه گذاری پرلیت در منطقه میانه، حل مشکلات مولیبدن با طرح آن در کارگروه اقتصاد مقاومتی قضایی استان را شاهد خواهیم بود.
او اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد پل قوری چای در مدت ۳ ماه از سوی اداره کل راه و شهرسازی با تامین اعتبارات لازم به اتمام و به بهره برداری برسد.
اوتجهیز کارگاه برای شروع عملیات زیرسازی، بهسازی و آسفالت ۶ کیلومتر از راه میانه، هشترود از ماه خرداد، زیرسازی و تثبیت بهسازی، آسفالت میدان دفاع مقدی تا پلیس راه میانه- زنجان که ورودی تهران محسوب میشود، ساماندهی، بهسازی و آسفالت چند کیلومتر باقیمانده از محور فیروزآباد، میانه، بهسازی و آسفالت ۴ محور روستایی در ۶ ماهه نخست سال جاری، تکمیل روشنایی میانه از طرف زنجان، ارتقای وضعیت جاده و ارتقای وضعیت موجود محور میانه به سمت ترک تا سه راهی روستاهای که و زاویه، زیر ترافیک بردن چند کیلومتر از چهارخطه میانه به زنجان را از مهمترین طرحهای مصوب سالجاری برشمرد.
فرماندار میانه طرحهای آبخیزداری و آب خوانداری و تکمیل برخی پروژههای ناقص بویژه مجموعه ورزشی کارگران را از دیگر طرحهای مطرح شده و به تصویب رسیده در جلسه استانی عنوان کرد.
معاون نظارت بر امور زیربنایی روستاهای استان هم در این جلسه با اشاره به تشکیل دهیاریها از سال ۸۲ و تخصیص اعتبار به روستاهای دارای دهیاری، این امر را موجب اعتراض مردم روستاهای فاقد دهیاری خواند و اضافه کرد: در قانون برنامه ششم توسعه با پیشنهاد نمایندگان و دولت از محل قانون و الیات بر ارزش افزوده بودجهای برای روستاهای فاقد دهیاری تخصیص یافت که فرمانداریها موظف به هزینه کرد این مبالغ در روستاهای فاقد دهیاری هستند.
ایرج مرندی، رعایت قانون و دستورالعملها را در انجام تمامی امور اثرگذار برشمرد و در اجرای پروژهها بر استاندارد بودن پروژه ها، هزینه کرد بر اساس دستورالعملها و خرد نکردن اعتبارات برای اثرگذاری بیشتر تاکید کرد.
او آخر تیرماه سال جاری را پایان سال مالی ۹۸ ذکر و تاکید کرد: اگر اعتباری بدون هزینه کرد بماند باید در سریعترین زمان ممکن به پروژهها اختصاص یابد تا به خزانه بازنگردد.
انتهای پیام/