به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فیوز منیزیت ماده اولیه تولید آجرهای نسوزمورد استفاده در کورههای کارخانجات ذوب آهن و فلزات است که با تلاش متخصصان داخلی در مجموعه صنعتی دیرگداز مهر آریان شهرک صنعتی سروستان تولید میشود.
پیش از این فناوری تولید فیوز منیزیت در اختیار ۵ کشورجهان بود که با تولید این محصول در شهرک صنعتی سروستان ۲، ایران در شمار ۶ کشور دارای این فناوری قرارگرفت.
برای راه اندازی این مجموعه صنعتی با ۴۰ نفر اشتغال در فاز نخست، تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که با بهره برداری کامل از آن فمیزان سرمایه گذاری به ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال به ۲۵۰ نفر افزایش مییابد.
فیوز منیزیتهای تولید شده در این کارخانه بعنوان ماده اولیه در کارخانه دیگر این گروه صنعتی که در شهرک صنعتی بزرگ شیراز قراردارد مورد استفاده قرارگرفته و انواع آجر نسوز کارخانجات ذوب آهن بعنوان محصول نهایی تولید میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در بازدید از راه اندازی آزمایشی این کارخانه با اشاره به حمایتهای انجام شده برای استقراراین مجتمع صنعتی در شهرک صنعتی سروستان ۲ گفت:علاوه بر اختصاص حداکثر مشوقهای سرمایه گذاری به این واحد صنعتی، حمایتهای لازم برای تامین زیرساختهای مورد نیاز نظیر برق با ولتاژ بالا انجام شد.
احد فتوحی با بیان اینکه شهرک صنعتی سروستان ۲ از زیرساختهای لازم را برای استقرارواحدهای بزرگ تولیدی غیر آب بر برخوردار است گفت:با توجه به وسعت این شهرک صنعتی، امکان استقرارواحدهای صنعتی در همه ردهها در این شهرک صنعتی امکان پذیر است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین در بازدید از این شهرک صنعتی که با فرماندار شهرستان سروستان انجام شد، بر لزوم توسعه و تکمیل زیرساختها در شهرک صنعتی سروستان ۲ تأکید کرد و گفت: با توجه به وسعه این شهرک صنعتی و نیز فاصله کم با شیراز، این شهرک صنعتی به عنوان یکی از مهمترین گزینههای سرریز سرمایه گذاری شهرک صنعتی بزرگ شیراز مطرح است.
احد فتوحی افزود: با توجه به اینکه شهرک صنعتی بزرگ شیراز در آستانه تکمیل است، شهرک صنعتی سروستان ۲ از موقعیت ممتازی برای هدایت سرمایه گذاران و متقاضیان ایجاد صنایع بزرگ که مایل به سرمایه گذاری در همجواری کلانشهر شیراز هستند برخوردار است و در این زمینه این شهرک صنعتی از ظرفیتهای لازم برخوردار است.
فتوحی ادامه داد: شهرک صنعتی شماره ۲ سروستان، ۷۱۵ هکتار مساحت دارد و ظرفیت استقرار ۳۵۰ واحد صنعتی درفاز نخست آن پیشبینی شده است.
او با بیان اینکه مهمترین مشکل در توسعه این شهرک تأمین آب است، گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی در این منطقه، گزینههای مختلف برای تأمین آب نظیر انقال آب از شیراز ونیز جابجایی چاه آب قدیمی و حفر حلقه جدید چاه در دست پیگیری است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس افزود: در حال حاضر ۱۲ قرارداد سرمایه گذاری با متقاضیان در این شهرک صنعتی منعقد و در قالب این قرارداد ۱۳ هکتار زمین واگذار شده است.
انتهخای پیام/