مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: محور جدید خرم‌آباد- پلدختر با کمبود اعتبار مواجه بوده و این مهم روند عملیات اجرایی را کند کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان اظهارداشت: محور جدید خرم‌آباد- پلدختر با ۵۳ کیلومتر ساخت راه و ۷ کیلومتر تونل، چند دهانه پل بزرگ دارد که پس از سیل طراحی شده است.

او ادامه داد: ساخت این محور بالغ بر ۸۴۰ میلیارد تومان اعتبار می‎طلبد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: این محور در چهار فاز طراحی شده که فاز اول آن توسط قرارگاه خاتم‎الانبیا در حال انجام است؛ فاز چهارم این محور که از پلدختر آغاز می‌شود پیمانکار انتخاب و در مرحله تجهیز کارگاه است.

خالقی بیان کرد: این محور با کمبود اعتبار مواجه بوده و این عامل روند عملیات اجرایی را کند کرده است.

او گفت: سال گذشته تنها ۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سیل برای این محور تخصیص داده شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان تصریح کرد: برای کمبود اعتبار طرح ، راه حلی که از سوی استاندارد لرستان پیشنهاد شده و وزیر راه و شهرسازی نیز آن را همراهی می‌کنند اخذ مجوز ماده ۵۶ قانون الحاق است.

خالقی افزود: براساس این قانون، بانک‌‎ها و موسسات مالی می‌توانند برای یک سری طرحها مشارکت کنند به گونه‎ای که تسهیلات را ارائه و در اختیار پیمانکاران قرار دهند تا طرح پس از ساخت به بانک برگردانده شود.

وی با بیان اینکه سیدحمیدرضا کاظمی نماینده پلدختر در این راستا پیگیری و همکاری لازم را داشتند، عنوان کرد: سال گذشته سهمی برای دو بانک سپه و ملت مشخص شد و ۱۲۰ میلیارد تومان را تقبل کردند که در حال اخذ مجوز‌های قانونی آن هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان خاطرنشان کرد: هفته گذشته نیز موضوع سهم بانک‌ها با وزیر مطرح و بنا شد بانک مرکزی مجوز ماده ۲۲ راجع به این موضوع را صادر کند.

خالقی گفت: پیگیری‎ها برای افزایش اعتبارات این طرح ادامه دارد و چنانچه تخصیصی داده نشود با این اعتبارات قطره چگانی قطعا به این زودی به نتیجه نمی‌رسد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۱ خرداد ۱۴۰۲
انتشار و فروش اوراق اجاره راهسازی راهگشا ست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
نمایندگان مجلس به دولت اجازه دادند مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی-اسلامی را جهت تامین ماشین‌آلات آبرسانی و راهسازی و طرح‌های آب عشایری منتشر کنند.