به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت گفت: پروندهای با موضوع کلاهبرداری و فروش خودرو چپی، به دستور بازپرسی دادسرای ناحیه ۴ تهران برای بررسی تخصصی به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران ارجاع و تیمی از کارآگاهان تیم مبارزه با جعل و کلاهبرداری مسئولیت پرونده را بر عهده گرفتند.
وی بیان داشت: شاکی با حضور در پایگاه چهارم این پلیس اظهار داشت، قصد خرید یک دستگاه خودروی دست دوم را داشتم و در فضای مجازی آگهیهای فروش را بررسی میکردم تا اینکه آگهی فروش یک دستگاه خودرو تندر ۹۰ نظرم را جلب کرد. در توضیحات آن خودرو بدون رنگ و تصادف ثبت شده بود و من هم با فروشنده که خود را "محسن" معرفی کرد گفتگو و پس از توافق نسبی برای بازدید و خرید خودرو در خیابان "هنگام" قرار ملاقات گذاشتیم.
این مقام انتظامی عنوان کرد: در نشانی اعلامی حاضر شدم خودرو در ظاهر بدون اشکال بود، محسن یک برگ کارشناسی خودرو که حاکی از بدون نقص فنی و رنگ شدگی آن بود به من ارائه کرده و پس از پرداخت مبلغ ۶۵۰ میلیون ریال وی اظهار کرد: خودرو به نام " رضا " بوده و برادر همسرم میباشد و به من منتقل کرده است. بعد از مدتی متوجه شدم خودرو تمام رنگ و چپی بوده و ارزش آن بسیار کمتر از رقم خریداری شده میباشد و به صرف صحبتهای محسن به وی اعتماد کرده بودم.
رئیس پایگاه چهارم عنوان کرد: کارآگاهان در گام اول تحقیقات مالک قبلی خودرو به نام "رضا" را شناسایی و با دستور قضائی به پایگاه چهارم احضار شد. وی اظهار داشت، خودرو را به صورت سند عادی که در آن ذکر شده خودرو تصادف شدید دارد به محسن به قیمت ۲۰۰ میلیون ریال فروخته ام. به اصرار او پس از مدتی در دفترخانه حاضر و بدون اینکه خریدار را ملاقات کرده باشم در دفتر خانه حاضر و به نام او منتقل کرده ام.
این مقام انتظامی گفت: تیمی از کارآگاهان به محلی که معامله صورت گرفته بود عزیمت و موفق شدند تصویر واضحی از متهم را بدست بیاورند و باتوجه به اینکه موارد مشابهی نیز قبلا در پایگاه چهارم تحت رسیدگی بود تصویر بدست آمده از متهم به رویت شاکیان رسیده و آنها نیز محسن را به عنوان کلاهبردار پرونده شان اعلام کردند.
سرهنگ نثاری گفت: با توجه به اینکه هیچ کدام از شاکیان نام واقعی متهم را نمیدانستند و بدون رویت کارت شناسایی و حتی بدون تنظیم مبایعه نامه به دلیل اعتماد و اندکی قیمت پایینتر خودروها نسبت به بازار ثمن معامله را پرداخته کرده بوده و در دفترخانه حاضر شده بودند کارآگاهان در تحقیاقت پلیسی توانستند هویت اصلی کلاهبردار را بدست بیاورند و مشخص شد نام اصلی او امیر و ساکن تهرانپارس میباشد.
نثاری گفت: با شناسایی هویت واقعی متهم به نام "امیرگو مخفیگاه وی کارآگاهان با هماهنگیهای قضائی در یک عملیات غافلگیرانه متهم را در بیست و هشتم اردیبهشت ماه دستگیر و به پایگاه چهارم انتقال دادند.
وی ابراز داشت: امیر پس از دستگیری در تحقیقات اظهار داشت، شغل اصلی من صافکاری میباشد و در تعمیرات خودروهای ایرانی سر رشته دارم و به علت بازار خوبی که برای خودرو به وجود آمده بود و طمع ثروت تصمیم گرفتم خودروهای چپی و تصادفی را که قیمت بسیار پایینی دارند را خریده و پس از بازسازی به چند برابر قیمت بفروشم.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی در پایان با بیان اینکه تا کنون ۴ تن از شاکیان متهم را شناسایی کرده اند، گفت: متهم اقرار کرد، از فروش ۴ دستگاه خودرو یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
به گفته کارآگاه نثاری متهم با دستور قضائی با صدور قرار تامین مناسب روانه زندان شد.
انتهای پیام/