به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فست فود برای زمانهایی که وقت کافی نداریم مناسب است، اما دغدغه سلامتی خیلی از ما را از مصرف این غذاهای سریع بازمیدارد. چه چیزی بهتر از اینکه بتوانیم با مواد اولیه کم و در دسترس، در زمان کوتاه یک غذای خوشمزه و سریع درست کنیم؟ این غذا را به عنوان صبحانه هم میتوانید میل کنید، پس با ما باشید تا طرز تهیه املت تند با سس محبوب سوگو ایتالیایی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم تهیه املت تند
روغن زیتون دو تا سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
کرفس دو ساقه
فلفل چیلی نصف
فلفل دلمهای سبز نصف
پوره گوجهفرنگی یک فنجان
آب یکچهارم فنجان
تخممرغ سه عدد
طرز تهیه املت
ماهیتابه را گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.
پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه تفت دهید در ادامه کرفس، فلفل چیلی و دلمهای را اضافه کنید. (مقداری از فلفل چیلی را برای روی املت نگه دارید.)
کمی نمک به مواد اضافه کرده و بعد پوره گوجهفرنگی را در ماهیتابه به موادتان اضافه کنید.
آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدودا ۱۰ دقیقه در ماهیتابه بپزند (تا زماینکه پیاز و فلفل چیلی به خوبی بپزد و سیس کمی غلیظ شود آنها را بپزید).
کمی نمک روی آن بپاشید و صبر کنید تا تخممرغها بپزند.
املت را در ظرف مورد نظر بریزید مقداری از چیلی که قبلا کنار گذاشته بودید به همراه برگهای کرفس روی آن بریزید، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و سرو کنید.
میزان پخت تخممرغ در اصل برای این غذا تا زمانی است که سفیده آن سفت شود و زرده حالت شل داشته باشد، اگر دوست دارید زرده کاملا بپزد آن را هم بزنید یا پشت و رو کنید.
این سس تند برای تهیه اسپاگتی هم استفاده میشود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/