به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی فلفل دلمهای قرمز کبابی یک ترشی جدید و خوشرنگ و فوق العاده خوشمزه، با طعمی دودی و ملس که تندی سرکه نمیزنه و با غذاها و ساندویچهای گوشتی و گریل شده ترکیب عالیای خواهد داشت.
مواد لازم:
فلفل دلمهای ۳عدد
سرکه سیب نصف پیمانه
آب ۱.۵ پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه
فلفل سفید و خردل نکوبیده تعدادی
طرز تهیه:
فلفل دلمه ایها رو چهار قسمت کنید و هسته و چیزهای اضافیش رو بگیرین.
توی سینی فر بچینین طوری که پوستش روی سینی قرار بگیره.
انواع ترشی فلفل دلمهای
توی فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذارین برای ۲۰ دقیقه یا تا جایی که پوستش حالت سوختگی بگیره و کبابی بشه، از فر بیارین بیرون و بذارین توی پلاستیک و درش رو ببندین تا بخار کنه و پوستش جدا بشه
شور فلفل دلمهای
تو این مدت مایع ترشی رو آماده میکنیم، آب و سرکه رو توی قابلمه میریزیم و وقتی جوش اومد شکر و نمک و فلفل و خردل رو اضافه میکنیم و میذاریم کنار
حالا فلفلها رو به راحتی پوست میکنیم.
فلفلهای آماده شده رو توی مایعی که آماده کردیم میذاریم و اون رو روی حرارت میذاریم تا ۵ دقیقه بجوشه.
بعد حرارت رو خاموش میکنیم و میذاریم توی قابلمه سرد بشه و بعد فلفلها رو توی شیشه میچینیم و از آب و سرکه روش میریزیم تا کاملا پر بشه
بعد از ۱ روز میتونین مصرف کنین خیلی خوشمزه اس و در کنار غذاهای گوشتی و گریل شده فوق العاده است.
سوال: میخوام این ترشی رو درست کنم، اما نمیدونم خانوادم ازش خوششون بیاد یا نه؟ خواستم از شما بپرسم که این ترشی جوری هست که بیشتر افراد ازشون خوششون بیاد یا نه؟ چون پدرم خیلی از فلفل دلمهای خوشش نمیاد یعنی فکر کنم معده اش رو اذیت میکنه و یه سوال دیگه حتما باید فلفل قرمز باشه؟ یا باتمام رنگهاش میشه این ترشی رو درست کرد؟
پاسخ: باید از طعم فلفل خوشتون بیاد و اینکه با رنگهای دیگه هم میشه، اما عطر فلفل دلمهای چیز دیگه ایه.
منبع: آشپزخانه
انتهای پیام/