به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمدجعفر صادقی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد موارد مثبت از نتیجه آزمایش طبی افراد
مشکوک به کرونا را در این استان تنها یک پنجم از کل آزمایشها اعلام و بیان کرد: این تعداد شامل ۲۰ درصد افرادی است که با علائم مشکوک به کرونا بطور سرپایی به مراکز بهداشتی مراجعه میکنند.
او افزود: روزانه بطور میانگین ۳۰۰ مورد
آزمایش سرپایی حلق و بینی از موارد مشکوک به کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مراجعان گرفته میشود.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: پیشتر بطور میانگین نتیجه آزمایش کرونای ۱۰ تا ۱۲ درصد مراجعان سرپایی به مراکز بهداشتی در حوزه جغرافیایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی مثبت اعلام میشد.
بیشتربخوانید:
صادقی بیان کرد: هماینک در مرحله جدید شیوع بیماری کرونا بطور سرپایی شاهد افزایش مبتلایان به این بیماری ویروسی در خراسان رضوی هستیم و این در حالی است که آمار بستری بیماران کرونایی تغییر چندانی نداشته است.
او تصریح کرد: ۳۴ مرکز خدمات جامع سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هماینک آزمایش کرونا را برای مراجعان دارای علامتهای مشکوک مانند تب، سرفه و عطسه اجرا میکنند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: اگر آزمایش کرونای فردی مثبت اعلام شود اطرافیان او نیز تحت بررسی قرار میگیرند و افراد مشکوک تا ۱۴ روز باید قرنطینه شوند تا مراقبتهای لازم درمانی را دریافت کنند.
صادقی اظهار کرد: اکثریت متقاضیان آزمایش سرپایی کرونا حال عمومی خوبی دارند.
او افزود: افرادی که پس از آزمایش کرونا نیاز به اقدامات درمانی تخصصیتر و بستری در بیمارستان داشته باشند نیز به کلینیکهای سطح دوم و یا بیمارستانهای اختصاصی اعزام میشوند.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: شهروندان دارای علائم مشکوک به کرونا میتوانند با مراجعه به مراکز بهداشتی ظرف ۱۶ ساعت از نتیجه ابتلا یا سلامت خود و خانوادهشان به این بیماری آگاه شده و در صورت نیاز، به سرعت تحت مراقبتهای پزشکی بالینی لازم قرار گیرند.
انتهای پیام//ف.س