به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،علیار راستگو معاون سیاسی استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به شرایط سخت مدیریت در تنگناهای موجود گفت: دولت تدبیر و امید بینظیرترین مدیریت کشور در شرایط بحرانی را داشته است.
اوافزود: کشور در شرایط کنونی با ۲ مساله کرونا و تحریمها مواجه است که این امر شرایط را برای مدیریت سختتر از همیشه کرده است.
او با بیان اینکه مدیریت کرونا از برگهای افتخار دولت تدبیر و امید است ادامه داد: در روزهای کرونایی، دولت با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب و با همراهی قوای سه گانه و نیروهای نظامی و انتظامی برای خدمت رسانی به آحاد جامعه تلاش کرده است.
راستگو اضافه کرد: تولید و توزیع کالاهای بهداشتی و توسعه زیرساختهای درمانی در این ایام با تدبیر دولت در حالی انجام شده که زوایای این بیماری در دنیا پنهان بوده است.
او با اشاره به اقدامات انجام شده توسط ستاد کرونا در آذربایجان شرقی گفت: از زمان آغاز شیوع کرونا، ۲ هزار و ۵۰۰ تخت برای پذیرش بیماران آماده شده بود که هم اکنون فقط ۵۳۳ تخت از این مجموع مورد استفاده قرار گرفته است.
او افزود: تعطیلی مشاغل، کاهش درآمدهای مالیاتی و کند شدن چرخهای واحدهای تولیدی از موانعی بوده که بر سر راه دولت تدبیر و امید در ایام کرونایی بوده است.
معاون استاندار با تاکید بر نقش سمنها و احزاب در توسعه اجتماعی و سیاسی گفت: سازمانهای مردم نهاد با ظرفیت مناسب خود همواره در کنار دولت و در راستای تسهیل در توسعه جامعه تلاش کرده اند.
راستگو با بیان اینکه ایجاد فضای مناسب تعامل با احزاب از موهبتهای انقلاب اسلامی است افزود: برای بهره گیری مناسب از این ظرفیت باید تجارب به دست آمده در حوزههای سیاسی و اجتماعی به نیروها و نسل جوان جامعه انتقال یابد.
او با اشاره به پیشنیه شهرستان مراغه گفت: عظمت، مدنیت و تاریخ این شهر در توسعه کشور نقشی بی بدیل داشته و دارد.
او اضافه کرد: مراغه موفقترین شهر در مدیریت و مهار کرونا بوده و در این راستا تلاشهای قابل تقدیری از سوی مسوولان این شهرستان شده است.
محمدزادهمدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: توجه به شاخصههای سیاسی بستر ساز توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
او افزود: نشستهای صمیمی با حضور صاحبان فکر و ایدهها میتواند زمینه ساز تقویت زیرساختهای اجتماعی در آینده شود.
حمید شکریمعاون استاندار و فرمان دار ویژه شهرستان مراغه نیز در این نشست گفت: وجود احزاب سیاسی و سمنها بستر ساز رشد و بالندگی بوده، زیرا که این سازمانهای غیر دولتی و مردم نهاد میتوانند در تمامی زمینهها گامهای موثری بردارند.
او افزود: هم اکنون در این شهرستان ۹ تشکل رسمی سیاسی فعالیت داشته و فضای سیاسی در آن بدون هیچ محدودیتی برای همه آحاد فعالان سیاسی وجود دارد.
او ادامه داد: همچنین ۲۵ سمن در تعامل با دولت و جامعه مشغول به فعالیت بوده و ۱۰ سمن دیگر نیز در مرحله ثبت قرار دارند و از این نظر مراغه فعالترین شهر پس از تبریز در سطح استان است.
شکری اضافه کرد: سمنها در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به ویژه در زمینه جذب سرمایه گذار و معرفی بسترهای توسعه اقتصادی میتوانند نقش مهم و تاثیر گذاری در این شهرستان ایفا کنند.
او گفت: در روزهای کرونایی نیز، اتحاد و همدلی بین گروههای مردمی و سمنها در خدمات رسانی به آحاد جامعه همانند سالهای دفاع مقدس نمودی کم نظیر یافته است.
فرماندار مراغه با انتقاد از برخی عدم انعطاف پذیری مدیران استانی در رفع موانع توسعه در شهرستان گفت: متاسفانه در برخی ادارات کل به جای تسهیل گری به بوروکراسی اداری اعتقاد دارند و جسارتی برای تسهیل در اموری، چون رفع مشکلات مردم و رفع موانع سرمایه گذاری وجود ندارد.
شکری افزود: البته دیدگاه تبعیض آمیز در سطح مدیران ارشد استانی نسبت به مراغه وجود ندارد لیکن تفویض اختیار به مدیران شهرستانی میتواند بستر ساز توسعه و تسهیل در رشد و بالندگی منطقه شود.
در این نشست فعالان عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی مراغه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/