به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، روابطعمومی استانداری سیستان و بلوچستان، ماندانا زنگنه سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در نشست سراسری معاونان هماهنگی امور اقتصادیضمن بررسی روند اجرای مصوبات همایش اول معاونان هماهنگی امور اقتصادی سراسر کشور هر یک از استانها به بیان مهمترین چالشها و مشکلات و درخواستهای خود در حوزه اقتصادی پرداختند.
او اصلاح و افزایش تخفیفات مقرر برای کالاهای وارداتی از بندر چابهار به میزان ۳۰ درصد را با توجه به میزان پایین بودن تخفیف در نظرگرفته شده برای چابهار به میزان ۱۰درصد نسبت به سایر بنادر کشور را یکی از مباحث مهم مطرح شده در این همایش برشمرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایجاد مرز رسمی با کشور پاکستان در مرز کوهک سراوان و اصلاح مقررات ارزی به منظور امکان واردات مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند صادرات یا خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز از سوی واحدهای تولیدی استان، از محل ارز حاصل از صادرات را از دیگر موضوعات مطرح شده ذکر کرد.
او گفت: در این همایش بر صدور مجوز صادرات فرآوردهها و مشتقات نفتی خریداری شده از بورس از طریق بازارچههای مرزی با هدف استفاده از ظرفیت بازارچههای مرزی برای بی اثر ساختن تحریمها و کسب درآمد برای کشور مورد تاکید قرار گرفت.
زنگنه با بیان اینکه کارخانههای سیمان سیستان و بلوچستان به شبکه گاز متصل نیستند، تامین سوخت مورد نیاز آنها را مهم بر شمرد و بر تحویل سوخت مازوت به قیمت گاز طبیعی، مشابه سنوات قبل را تا زمان اتصال این کارخانهها به شبکه گاز، خواستار شد.
او ارائه تخفیف در سود بازرگانی کالاهای وارداتی از بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان را از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش بیان کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با توجه به بارندگیهای مناسب سال گذشته و رهاسازی آب از طریق کانال، انهار و لوله در دشت سیستان، تامین کود ازته مورد نیاز اراضی کشاورزی برای سال زراعی آتی حداقل به میزان۶۰ هزار تن درخواست شد و افزایش سهمیه نهادههای دامی و طیور استان نیز مورد تقاضا قرار گرفت.
انتهای پیام/ع