در این مطلب به شما کمک می‌کنیم تا بهترین تلفن‌های هوشمند هر رده قیمتی بازار را پیدا کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا همین چند سال پیش خرید یک گوشی موبایل بی‌نظیر کار دشواری نبود. برندهای فعال در بازار آن‌قدر زیاد نبودند که مشتری‌ها را به یک چالش بزرگ دعوت کنند و رقابت انحصارطلبانه‌ای وجود داشت که تنها چند برند شناخته‌شده در آن حضور داشتند. حالا اما بازار تغییر کرده است. تولیدکننده‌های کوچک و بزرگ در کنار یکدیگر تلاش می‌کنند تا بهترین گوشی‌های بازار را با پایین‌ترین قیمت ممکن تولید کنند و خرید تلفن هوشمند را به یک پروژه نفس‌گیر تبدیل کرده‌اند.

از سوی دیگر، حالا با تلفن‌های هوشمند میان رده‌ و حتی پایین‌رده‌ای مواجه هستیم که نه تنها امکانات بهتری از پرچمداران گران‌قیمت چند سال پیش دارند بلکه آن‌قدر نزدیک به یکدیگر هستند که انتخاب یکی از آن‌ها نیازمند به مطالعه دقیق امکانات همه رقبا است. در این راهنمای خرید گوشی موبایل به شما کمک می‌کنیم  تا بهترین تلفن‌های هوشمند هر رده قیمتی بازار را پیدا کنید.

بهترین گوشی‌های موبایل اقتصادی در بازار ایران: تا دو میلیون تومان

تلفن‌های هوشمند اقتصادی بخش بزرگی از بازار موبایل بیشتر کشورهای جهان را در اختیار خودشان گرفته‌اند. این محصولات که با حداقل استانداردهای سالانه تولید می‌شوند، امکانات زیادی ندارند و تنها می‌توانند در برطرف‌کردن نیازهای اولیه کاربر به او کمک کنند. بنابراین منطقی است که قیمت زیادی هم نداشته باشند. اگرچه روزگاری می‌شد با کم‌تر از پانصد هزار تومان یک تلفن هوشمند اقتصادی در بازار ایران خریداری کرد اما امروز حداقل به دو میلیون تومان نیاز دارید تا دست خالی از بازار گوشی‌های موبایل خارج نشوید. اگر برای خرید تلفن هوشمند در بازار فعلی حداکثر دو میلیون تومان بودجه دارید، تلفن‌های هوشمندی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم را به عنوان گزینه‌های اصلی بررسی کنید.

Samsung Galaxy A۰۱ – ۱۶GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۱.۹۰۰.۰۰۰ تومان

این تلفن هوشمند ارزان‌ترین مدل سامسونگ در بازار فعلی است که تنها ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد و با ۲ گیگابایت رم عرضه شده تا حداقل سخت‌افزار ممکن را یدک بکشد. صفحه نمایش ۵.۷ اینچی A01 با رزولوشن ۱۵۲۰ در ۷۲۰ موفق شده ۳۰۱ پیکسل را در هر اینچ خود قرار دهد. اگرچه تراکم پیکسلی و رزولوشن مدل اقتصادی سامسونگ اعداد خوبی را نشان می‌دهد اما باید بدانید این تلفن هوشمند از پنل TFT PLS بهره می‌برد که در مقایسه با محصولات گران‌تر سامسونگ، کیفیت بسیار پایین‌تری دارد. با این حال پردازنده اسنپدراگون ۴۳۹ آن به تکنولوژی ۱۲ نانومتری مجهز شده تا با سخت‌افزار قابل قبولی مواجه باشیم.

اگر نگران حافظه محدود این تلفن هوشمند هستید، می‌توانید کارت حافظه جانبی با حداکثر ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت را به آن اضافه کنید. باطری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری A01 با توجه به سخت‌افزار کم‌مصرف آن منطقی است اما نباید انتظار زیادی از این موبایل داشته باشید و برای شارژ هر روز آن آماده شوید. دوربین سلفی این تلفن هوشمند که همه بدنه آن از پلاستیک تشکیل شده تنها ۵ مگاپیکسل است و دوربین‌های اصلی آن به ترتیب ۱۳ و ۲ مگاپیکسل هستند. فراموش نکنید که A01 از درگاه Micro USB‌ بهره می‌برد و خبری از USB Type-C نیست.

Nokia ۲.۲ – ۳۲GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان

نوکیا به عنوان یکی از محبوب‌ترین تولیدکنندگان بازار تلفن‌های همراه در سال‌های دور با قهرمانان تازه نفس به بازار برگشته و مدل 2.2 آن‌ها یک گزینه بی‌نظیر است. این تلفن هوشمند با ظاهری تمام پلاستیک، کیفیت ساخت بالاتر از حد انتظاری را به نمایش می‌گذارد که شاید انتظار آن را با قیمت اقتصادی‌اش نداشته باشید. حافظه داخلی ۳۲ گیگاباتی و رم ۳ گیگاباتی 2.2 در کنار پردازنده چهارهسته‌ای مدیاتک نوید یک سخت‌افزار قابل قبول را به شما می‌دهد. در کنار آن می‌توانید روی دوربین ۱۳ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی حساب باز کنید و تصاویر سلفی خود را با دوربین ۵ مگاپیکسلی ثبت کنید.

باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپری 2.2 برای صفحه نمایش ۵.۷ اینچی آن که وضوح ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ را به همراه دارد، اندکی ناکافی به نظر می‌رسد. تراکم پیکسلی هر اینچ صفحه نمایش 2.2 عدد قابل قبول ۲۹۵ پیکسل را نشان می‌دهد و با پنل باکیفیت IPS ساخته شده است. فراموش نکنید که تلفن‌های هوشمند نوکیا با همراهی گوگل از نسخه خام و بدون امکانات اندروید بهره می‌برند که اگرچه سرعت بالاتری دارد اما اندکی پیچیده‌تر به نظر می‌رسد.

بهترین گوشی‌های موبایل پایین‌رده در بازار ایران: تا سه میلیون تومان

تولیدکنندگان بازار تلفن‌های هوشمند بیشتر از آن که به موفقیت پرچمداران گران‌قیمتشان خیره باشند، به موفقیت گوشی‌های پایین‌رده فکر می‌کنند. این محصولات با حداقل قیمت، بهترین تجربه ممکن را برای کاربرانشان به همراه دارند و در جذب رضایت حداکثری مخاطب پیروز هستند. بنابراین اگر برای خرید تلفن هوشمند در بازار فعلی حداکثر سه میلیون تومان بودجه دارید، بهتر است تلفن‌های هوشمندی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم را به عنوان گزینه‌های اصلی بررسی کنید.

Xiaomi Redmi ۸ – ۶۴GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۲.۷۰۰.۰۰۰ تومان

شیائومی یکی از مهره‌های جدید بازار تلفن‌های هوشمند در چند سال اخیر است. این شرکت چینی با افزایش روزافزون تولیدات خود حالا در سطح جهانی حضور پیدا کرده و محصولاتی مانند Redmi 8 را با قیمت‌های منصفانه عرضه می‌کند. این گوشی پایین‌رده با صفحه نمایش ۶.۲ اینچی تنها ۲۷۰ پیکسل در هر اینچ برای کاربرش در نظر گرفته که رقم قابل قبولی نیست. با این حال باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری آن به پردازنده اسنپدراگون ۴۳۹ کمک می‌کند تا در کنار ۳ گیگابایت رم، سخت‌افزار قابل قبولی ارائه دهد.

طراحی قاب پشتی Redmi 8 از پلاستیک است اما شکل و شمایل شیشه‌ای آن باعث می‌شود تجربه جالبی برای شما به همراه داشته باشد. دو دوربین اصلی آن به ترتیب ۱۲ و ۲ مگاپیکسلی هستند اما دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی به شما کمک می‌کند تا عکس‌های جذاب‌تری از خودتان ثبت کنید.

Nokia ۳.۲ – ۶۴GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۲.۸۰۰.۰۰۰ تومان

نوکیا با مدل ۳.۲ در بازار پایین‌رده‌ها هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. پردازنده اسنپدراگون ۴۲۹ با سه گیگابایت رم و باطری ۴۰۰۰ میلی آمپری از مهم‌ترین ویژگی‌های سخت‌افزار تلفن هوشمندی هستند که با یک صفحه نمایش ۶.۲ اینچی به بازار عرضه شده است. تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل در هر اینچ ۳.۲ عدد چندان دلگرم‌کننده‌ای نیست، اما دوربین ۱۳ اصلی ۱۳ مگاپیکسلی آن کیفیت مطلوبی دارد. این مدل با دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی عرضه شده و می‌توان گفت برای عکاسی‌های معمولی یک گزینه منطقی به نظر می‌رسد.

فراموش نکنید که ۳.۲ با طراحی تماما پلاستیکی ساخته شده و با ضخامت نسبتا زیاد ۸.۶ میلی‌متری وزن قابل قبولی دارد. برخلاف مدل ۲.۲ که از حسگر اثرانگشت بی‌بهره بود، با خرید ۳.۲ می‌توانید از حسگر اثر انگشت هم استفاده کنید.

بهترین گوشی‌های موبایل میان‌رده در بازار ایران: سه تا پنج میلیون تومان

بازار میان‌رده‌ها در سراسر جهان یک بازار پویا و پررونق است. این بازار به کاربرانی تعلق دارد که توانایی و یا نیاز خرید یک پرچمدار گران‌قیمت را ندارند و در عین حال برای خرید یک گوشی پایین‌رده هم هیچ اشتیاقی نشان نمی‌دهند. بنابراین زمان آن رسیده تا هزینه بیشتری کنند تا گوشی موبایل بهتری خریداری کنند. با پیشرفت بازار میان‌رده‌ها در سالیان اخیر اگر حساسیت زیادی روی تلفن هوشمندتان نداشته باشید، می‌توانید موبایلی در سطح یک پرچمدار بخرید. اگر سرمایه‌ای سه تا پنج میلیون تومانی برای خرید تلفن‌ همراه دارید، بهتر است تلفن‌های هوشمندی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم را به عنوان گزینه‌های اصلی بررسی کنید.

Samsung Galaxy A۲۰s – ۳۲GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۳.۱۰۰.۰۰۰ تومان

سامسونگ از سال گذشته تصمیم گرفت تا بازار محصولاتش در بازار تلفن‌های هوشمند را گسترده‌تر کند. آن‌ها با نسل جدیدی از محصولات سری A پا به میدان گذاشتند و حالا شاهد نمایش محصولات میان‌نسلی As در بازار هستیم. این تولیدکننده کره‌ای تصمیم گرفته تا A20s را با صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با تراکم پیکسلی ۲۶۴ به بازار عرضه کند و با باطری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری آن را به یک انتخاب قدرتمند تبدیل کرده باشد. پردازنده اسنپدراگون ۴۵۰ و رم ۳ گیگابایتی در کنار حافظه داخلی ۳۲ گیگاباتی، می‌توانند به شما کمک کنند تا تجربه خوبی داشته باشید.

سامسونگ در A20s از سه لنز برای دوربین اصلی استفاده می‌کند که لنز ۱۳ مگاپیکسلی واید، لنز ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و لنز ۳ مگاپیکسلی برای عمق‌بخشیدن به تصاویر هستند. دوربین سلفی آن هم ۸ مگاپیکسل است تا به مخاطب فرصت ثبت تصاویر سلفی خوب را بدهد. طراحی پلاستیکی اما باکیفیت A20s در کنار درگاه USB Type-C می‌تواند کیفیت این تلفن هوشمند را تضمین کند.

Nokia ۶.۲ – ۶۴GB
راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان
قیمت: حدود ۳.۵۰۰.۰۰۰ تومان

اگرچه قاب جلویی و پشت 6.2 به پلاستیکی مجهزشده که ساختاری شیشه‌ای دارد اما می‌توانید با در دست‌گرفتن آن تجربه خوبی را به دست بیاورید. تراشه اسنپدراگون ۶۳۶ این میان‌رده به چهار گیگابایت رم مجهز شده تا در کنار ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی به یک گزینه مطلوب تبدیل شود. فراموش نکنید که صفحه ۶.۳ اینچی آن ۴۰۰ پیکسل در هر اینچ را میزبانی می‌کند و رزولوشن ۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ را ارائه می‌دهد. اما مهم‌ترین برتری 6.2 نسبت به رقبایش دوربین‌های باکیفیتی است که نوکیا آن‌ها را با دقت انتخاب کرده تا مخاطبان دقیق را پیدا کند.

دوربین اصلی این میان‌رده به سنسوری ۱۶ مگاپیکسل مجهز شده است و در کنار دوربین ۸ مگاپیکسلی  از یک سنسور تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی هم بهره می‌برد. نوکیا مانند همه مدل‌هایی که در چند سال اخیر عرضه کرده، برای 6.2 هم از اندروید خام گوگل استفاده کرده تا سرعت بیشتری ارائه دهد.

Xiaomi Redmi Note ۸ – ۶۴GB
راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۳.۶۰۰.۰۰۰ تومان

اگر از اندروید خام و طراحی دوربین‌های 6.2 حس خوبی دریافت نمی‌کنید، طراحی ساده‌تر Redmi Note 8 برای شما مناسب‌تر است. صفحه نمایش ۶.۳ اینچ آن میزبان دقیقا ۴۱۰ پیکسل در هر اینچ شده تا با کمک باطری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری برای یک روز سخت آماده باشد. پردازنده اسنپدراگون ۶۵۵ با ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگ حافظه داخلی به شما کمک می‌کند تا به راحتی برای عکاسی با دوربین چهارگانه آن آماده باشید. یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در کنار یک دوربین ۸ مگاپیکسل و دو دوربین دو مگاپیکسلی در گوشه قاب پشتی Redmi Note 8 قرار دارند.

این تلفن هوشمند با درگاه USB Type-C به بازار عرضه شده و با شارژ سریع ۱۸ وات با سرعت قابل قبولی به بالاترین سطح شارژ خود می‌رسد. بنابراین شاید بتوان گفت اگر به دنبال خرید به‌صرفه‌ترین گوشی موبایل بازار در محدوده قیمتی سه تا پنج میلیون هستید، Redmi Note 8 همه انتظارات شما را برآورده می‌کند.

Xiaomi Redmi Note ۸ Pro – ۱۲۸GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۴.۹۵۰.۰۰۰ تومان

اگر واقعا مشکلی برای خرید یک تلفن هوشمند تقریبا پنج میلیون تومانی ندارید، شاید 8 Pro بهترین تلفن هوشمند در این محدوده قیمتی باشد. یک تلفن هوشمند زیبا با طراحی چشم‌گیر و سخت‌افزار قدرتمند که می‌تواند تا چند سال آینده یک همراه بی‌بدیل باشد. صفحه نمایش ۶.۵ اینچ آن در هر اینچ ۳۹۵ پیکسل قرار داده و با کمک پنل IPS‌ روشن می‌شود. اگرچه مدل‌های کم‌حافظه‌تر این تلفن هوشمند با قیمت‌های پایین‌تر آن در بازار وجود دارد اما ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا مدل ۱۲۸ گیگابایت را خریداری کند تا برای چند سال آینده هیچ مشکلی برای استفاده از حافظه نداشته باشید.

فراموش نکنید که 8 Pro از کارت حافظه جانبی تا ۲۵۶ گیگابایت هم پشتیبانی می‌کند؛ مانند همه گوشی‌هایی که تا این لحظه در این لیست به شما معرفی کرده‌ایم. جنس قاب پشتی آن از شیشه است و با یک طراحی سنگین و نسبتا ضخیم، حس کارکردن با یک تلفن هوشمند پرچمدار را به خوبی به کاربر خود منتقل می‌کند. اگر روی قدرت پردازنده تلفن هوشمندتان حساسیت دارید، شاید 8 Pro گزینه مناسبی برای شما نیست. این گوشی از پردازنده مدیاتک هلیو جی۹۰تی استفاده می‌کند که اگرچه قدرت خوبی دارد اما در سطح پرچمداران بازار نیست. با این حال نگرانی خاصی در استفاده از  8 Pro نداشته باشید چراکه هیچ مشکلی در پردازش سنگین‌ترین بازی‌ها و وظایف هم ندارد.

بهترین گوشی‌های پرچمدار در بازار ایران: پنج تا سی و پنج میلیون تومان

برای آن‌هایی که به تلفن‌های هوشمند معمولی بازار قانع نیستند، پرچمداران به بهترین گزینه‌های بازار تبدیل می‌شوند. با این حال برای خرید یک تلفن هوشمند پرچمدار در بازار ایران به سرمایه بسیار زیادی نیاز دارید. اگر محدودیتی برای خرید یک گوشی ندارید، پرچمداران همیشه گزینه‌های فوق‌العاده‌ای هستند.

Samsung Galaxy A۷۱ – ۱۲۸GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۷.۶۰۰.۰۰۰ تومان

شاید یک سال پیش خرید A70 به عنوان یک تلفن هوشمند قدرتمند یک انتخاب منطقی بود اما با ورود A71 سامسونگ کاربران جدیدش را قانع کرده تا برای خرید نسل جدید پول بیشتری پرداخت کنند. اگر نمی‌خواهید در شرایط فعلی ده‌ها میلیون تومان برای خرید یک تومان هوشمند هزینه کنید، باید بدانید A71 می‌تواند پرچمداری باشد که همه نیازهای شما را برطرف می‌کند. طراحی پلاستیکی این گوشی با کیفیت مثال زدنی‌اش حال و هوای یک تلفن هوشمند شیشه‌ای را برای شما به همراه دارد. صفحه نمایش ۶.۷ اینچی آن اگرچه ابعادی شبیه به یک تبلت دارد اما با طراحی هوشمندانه به راحتی در یک دست قرار می‌گیرد. شاید تراکم ۳۹۳ پیکسل در هر اینچ برای A71 عدد مطلوبی نباشد اما نباید فراموش کنید که صفحه نمایش امولد بهترین رنگ‌ها را به نمایش می‌گذارد.

پردازنده هشت نانومتری اکسینوس ۹۸۰ سرعت پردازش کم‌نظیری را برای A71 به همراه دارد. برای خرید این تلفن هوشمند در بازار ایران دو گزینه دارید؛ یک مدل با ۶ گیگابایت رم عرضه شده که قیمت پایین‌تری دارد و مدل بالاتر با ۸ گیگابایت رم به شما کمک می‌کند تا برنامه‌ها و بازی‌های مختلف را به راحتی هر چه تمام اجرا کنید. دوربین‌های این گوشی به ترتیب ۶۴، ۱۲ و ۵ مگاپیکسل هستند که با همراهی سنسور ۵ مگاپیکسلی تشخیص عمق و یک فلاش به مجموعه‌ای قابل قبول برای عکاسی تبدیل می‌شوند. دوربین سلفی آن ۳۶ مگاپیکسلی است و باطری ۴۵۰۰ میلی‌آمپری A71 از فناوری شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کند.

Apple iPhone SE – ۱۲۸GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۹.۷۰۰.۰۰۰ تومان

چند سال پیش بود که اپل تصمیم گرفت هواداران قدیمی گوشی‌های آیفون را با معرفی مدل SE به صفحه نمایش‌های کوچک جذب کند. حالا اپل با معرفی نسل جدید SE که به تازگی وارد بازار ایران شده، تلاش کرده تا تلفن هوشمند مدرن اما کوچکی را به بازار عرضه کند و هواداران خاص آیفون را نشانه بگیرد. حالا با تلفنی ۴.۷ اینچی مواجه هستیم که از صفحه نمایش‌های معروف اپل یعنی رتینا بهره می‌برد و در هر اینچ خود ۳۲۶ پیکسل را قرار داده است. پردازنده ۷ نانومتری SE جدید با کمک پردازنده گرافیکی چهار هسته‌ای و سه گیگابایت رم، نسخه ۱۳ سیستم عامل IOS را یدک می‌کشد.

با این حال اپل برای نسل جدید SE تنها یک دوربین اصلی در نظر گرفته که همراه با فلاش دوگانه از کیفیت ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد. اگرچه اپل هرگز جزییات باطری تلفن‌های هوشمندش را منتشر نمی‌کند اما می‌دانیم که باطری تقریبا ۱۹۰۰ میلی‌آمپری SE جدید از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند و در کمتر از نیم ساعت ۵۰ درصد شارژ می‌شود. اپل قاب دور یا همان فریم این گوشی را با آلومینیوم ساخته تا زیبایی‌های آن با قاب شیشه‌ای پشت و جلو یکی شود.

One Plus ۸ – ۲۵۶GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۱۵.۶۰۰.۰۰۰ تومان

وان پلاس برندی است که در چند سال اخیر تلاش کرده تا با سیاستی مشابه با اپل، هر سال تنها یک یا دو تلفن هوشمند جدید را به بازار عرضه کند. بنابراین مدل 8 به عنوان جدیدترین پرچمدار این شرکت، مدتی پیش به بازار ایران راه پیدا کرد. صفحه نمایش ۶.۵ اینچ آن از ۴۰۲ پیکسل در هر اینچ پشتیبانی می‌کند و با یک باطری ۴۳۰۰ میلی‌آمپری انرژی خود را دریافت می‌کند. فناوری شارژ سریع ۵۰واتی به 8 کمک می‌کند تا در کمتر از ۲۰ دقیقه ۵۰ درصد از انرژی خود را بازیابی کند. این سخت‌افزار قدرتمند با پردازنده ۸۷۵ اسنپدراگون و ۱۲ گیگابایت رم به یک غول دست‌نیافتنی تبدیل می‌شود.

برخلاف بیشتر رقبا، وان پلاس اعتقادی به دوربین‌های پرشمار ندارد و در کنار دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی تنها یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی اولترا واید قرار داده تا با سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو برای عکاسی آماده باشند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی آن هم توانایی ثبت تصاویر واید را دارد. فراموش نکنید که مانند بسیاری از پرچمداران بازار، در 8 هم سنسور اثرانگشت زیر صفحه نمایش نصب شده است.

Samsung Galaxy S۲۰ – ۱۲۸GB

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل از ۲ تا ۳۵ میلیون تومان

قیمت: حدود ۱۷.۸۰۰.۰۰۰ تومان

یازدهمین پرچمدار کره‌ای‌ها می‌تواند همه نیازهای شما را فراهم کند. صفحه ۶.۲ اینچی آن از ۵۶۳ پیکسل در هر اینچ بهره می‌برد که در مقایسه با بیشتر رقبا یک برتری بزرگ است. پردازنده ۷ نانومتری اکسینوس ۹۹۰ با همراهی ۸ گیگابایت رم به S20 این اجازه را می‌دهند تا برای ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی‌اش آماده باشد. این گوشی با گواهی آی‌پی۶۸ در برابر سقوط در آب تا عمق ۱.۵ متر مقاوم است و بدنه شیشه‌ای آن با لایه ضدخش و ضدضربه گوریلاگلس ۶ محافظت می‌شود.

این سخت‌افزار بی‌نهایت قدرتمند توسط یک باطری ۴۰۰۰ میلی‌آمپری قدرت خودش را دریافت می‌کند که شاید انرژی زیادی نداشته باشد اما با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰واتی و البته شارژ بی‌سیم می‌توانید با سرعتی بسیار بالا باطری S20 را شارژ کنید. مجموعه دوربین این گوشی با دو لنز ۱۲ مگاپیکسلی و یک لنز ۶۴ مگاپیکسلی آماده عکاسی است. دوربین سلفی این گوشی که زیر صفحه نمایش قرار دارد، از یک لنز ۱۰ مگاپیکسلی پشتیبانی می‌کند.

Apple iPhone ۱۱ Pro Max – ۵۱۲GB

قیمت: حدود ۳۵.۰۰۰.۰۰۰ تومان

این محصول پرچمدار اپل که گران‌ترین پرچمدار بازار است، لقب گران‌ترین گوشی بازار ایران را هم تصاحب می‌کند. صفحه نمایش ۶.۵ اینچ آن از ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ پشتیبانی می‌کند. بنابراین با روشنایی باورنکردنی ۸۰۰ نیت روبرو هستیم که توانایی کارکردن با این تلفن هوشمند زیر نور مستقیم آفتاب را راحت‌تر از همه رقبای بازار خواهد کرد. هر سه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی 11 Pro Max از کیفیت ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برند اما هر کدام از آن‌ها وظایف گوناگونی برعهده دارند. دوربین اصلی با توانایی عکاس‌برداری واید در کنار دوربین تله‌فوتو و دوربین اولتراواید قرار گرفته تا در کنار دو دوربین سلفی به یک ترکیب بی‌نظیر تبدیل شود.

پرازنده 11 Pro Max هم بهترین در نوع خودش است. با یک چیپست ۷ نانومتری روبرو هستیم که براساس جدیدترین فناوری‌های اپل توسعه پیدا کرده و قدرتمندتر از همیشه شده تا هیچ نقصی نداشته باشد. در پایان اپل تصمیم گرفته با یک باطری ۳۵۰۰ میلی آمپری یک تلفن هوشمند بی‌نظیر به بازار ارائه دهد که شاید خریدن آن برای بیشتر مردم غیرممکن باشد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۱ ۱۳ خرداد ۱۴۰۰
قیمت انواع گوشی همراه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
عالی خودم ی A100 دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
به نظرتون الان کسی داره گوشی 35 تومنی بخره؟!!!!! حداقل بین 3 تا 5 تومن بذارید
Germany
Mehzi
۲۲:۲۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
A51 که خیلی بیشتر از A71 ارزش خرید داره...
Iran (Islamic Republic of)
Hossein
۲۲:۱۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
شاهین ۲ بخرید ۳ میلیون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود ، ممنون .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
این گوشی ها ارزشون نصفه این قیمت ها هم کمتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
گوشی های شیائومی انتخاب بهتریه . قیمتاش عمدتا کمتره ولی امکانات خوبی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
آره فقط بعد شیش ماه چیزی از گوشی شیائومی نمیمونه. هیچ ارزانی بی علت نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۹ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
نرم افزار پر باگ و به درد نخوری داره
Netherlands
ناشناس
۱۸:۱۴ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
موجودی کارت (حساب )من 3000تومنه.
Iran (Islamic Republic of)
علی شکری
۱۸:۱۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
اطلاعات شما راجب گوشی A71 غلطه پردازنده ی این گوشی اسنپ دراگون 730هست نه اگزينوس و دوربین جلو هم 32هست نه 36
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
سلام من گوشی نوت ۸پرو شیاعومی خریدم که نزدیک ۵میلیون تمام شد . اگر بخوام سامسونگ بخرم با چنین سخت افزاری نزدیک ۶.۵بایید پول بدم.سامسونگ پول اضافی را می گیره و اون هم بخاطر برندش .و این گوشی تا چند سال آینده هم می تونن نیازهای من را تامین کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۴ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
پردازنده مدیاتک یه سال دیگه چیزی ازش نمیمونه بعد تو میخوای چند سال گوشیتو نگهداری؟ در ضمن یه سال دیگه‌گوشیتم مثل پردازندش داغون شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
مدیا تک دوزار ارزش نداره حالا خودت سال دیگه یه این حرف می رسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
این قیمت را از کجا در میارن بابا مردم نونو خوردن ندارد از کجا بیاورد پول گوشی بده قیمت خیلی بالاتر از این فکر می کنم هست
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۶:۱۳ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
گلسی A71 و آیفون SE 2020 در اصل میانرده هستند با قیمت پرچمدار.اگر کسی بخواد پول برند بده و از روی تعصب انتخاب کنه این دو گوشی انتخاب های خوبی هستن در رنج 5 میلیون تا 10 میلیون گوشی های بهتری هم پیدا میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
چرا a51 تو لیست نیست؟a51 گوشی عالی هست.
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۳:۲۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
بغیر از یکی دو مورد، هیچ کدوم از پیشنهادات شما بدرد بخور نیستند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
سلام من و اعضای خانواده ام ششم خرداد ثبت سفارش سی درصد سهام عدالت در ایوا بانک ملی انجام دادیم اما تا الان چیزی واریز نشده شماره شبامون هم صحیح است به بانک هم مراجعه کردیم بررسی کردند و گفتند شماره شباتون درسته سخنگوی سهام عدالت برای خودش یه چیزی گفته.حالا ما چکار کنیم پولمون رو نمیدن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
اولا که مورد سوال شما ربطی به اینجا نداره
دوما
عجله نکن میدن بهتون چون بانکها بنا به ضوابطی اروم اروم دارن سهام ها رو میفروشند که بازار بورس اسیب نبینه اگه قرار باشه همه این سهامها رو یه دفعه تو بورس بفروشند که تمام سهام ها ارزششنون از دست میدن به محض فروش فرداش پولتونو براتون واریز میکنند
Iran (Islamic Republic of)
man for boom
۱۳:۱۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
ما مردم تو خرج خودمون موندیم نمیودنم چرا هم چین مقاله های مینویسید کاش بجای این چیزا که از روی شکم سیری تایپ میکنید سعی کنید برید لای مردم و از درد هاشون خبر دار بشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
ایول
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
همین گوشی ها رو تو یه کشور دیگه یه کارگر ساده هم می تونه بخره ولی این جا نمی تونه.چرا یه گوشی که قیمتش زیر 1 تومن باید باشه الان 3 یا 4 تومن فروخته میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
حقوق کارگر تو ایران با 26 درصد افزایش تقریبا میشه 150 دلار. حقوق هر کارگر تو خارج میشه 3000 دلار. یعنی راحت کارگر خارجی میتونه یه آیفون 11 پرو مکس بخره. حالا خودت عمق فاجعه رو دریاب. سال جهش تولید ورونق اقتصادی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
آقا راه حل تموم شدنه مشکلات چیه؟